Stadskasteel Oudaen

Algemene informatie

TROUWEN IN EEN KASTEEL
Voor een onvergetelijke bruiloft ben je bij Stadskasteel Oudaen op de juiste plek. Het is dé locatie voor de mooiste dag van je leven. Alles kan geregeld worden op één locatie; de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest.
Graag nodigen wij jullie uit om langs te komen, op jullie gemak rond te kijken en al jullie vragen te beantwoorden. Indien gewenst stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat op. 
 
CEREMONIE EN RECEPTIE
De huwelijksvoltrekking is één van de hoogtepunten van de trouwdag. Deze ceremonie kan plaatsvinden in één van onze zalen, bijvoorbeeld in de Theaterzaal; een bijzondere ruimte die zitplaats biedt aan 90 gasten. Wij bieden hier letterlijk een podium om elkaar het “ja-woord” te geven. De Linteloozaal is een geschikte ruimte voor een kleiner gezelschap. De ceremonie duurt ongeveer drie kwartier.  

Na de huwelijksceremonie staan wij klaar met feestelijke cava of champagne waarna jullie, samen met de gasten, het glas heffen. Dit kan in een informele setting in één van onze sfeervolle zalen of in onze unieke bierbrouwerij met aangrenzend werfterras aan de gracht.
De receptie is bij uitstek het moment om de bruidstaart aan te snijden. Mocht je de bruidstaart liever als dessert willen laten serveren als afsluiting van het diner, dan kan dat natuurlijk ook.

Uiteraard kan er na de ceremonie ook geborreld worden met hapjes; van bittergarnituur tot canapés of een geheel verzorgd borrelhapjesbuffet. Wat je laat serveren zal ook afhangen van het programma en het budget.

Muziek is een belangrijke sfeermaker. Als achtergrondmuziek bij de receptie/borrel kan je ervoor kiezen om een  eigen iPod/laptop/USB-stick mee te brengen, voor een ‘eigen’ geluid. De muziek bij het feest kunnen jullie  laten verzorgen door een DJ en/of band.
 
LUNCH/BRUNCH/DINER
Hierin hebben wij verschillende mogelijkheden, die wij graag met u bespreken.
 
FEEST
Het  feest vormt de ultieme afsluiting van jullie trouwdag! Een feest met livemuziek en DJ is mogelijk op de bovenste etage. De brouwerij leent zich uitstekend voor de receptie/borrel met achtergrondmuziek.

De bovenste etage van het kasteel is geschikt voor het trouwfeest tot 200 personen. De drie verschillende zalen kunnen met elkaar in verbinding worden gesteld, maar je kunt er ook voor kiezen om slechts twee zalen te gebruiken. De hele etage wordt voor jullie genodigden gereserveerd. Live muziek (band en/of DJ) is mogelijk tot 01.00 uur. In overleg kunnen we van tevoren uiteraard een latere eindtijd afspreken.

Qua hapjes en drankjes is er veel mogelijk. We bespreken dit graag met jullie en adviseren over wat het beste past bij jullie feest.

Ligging

Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Oudegracht 99
Utrecht


Mogelijkheden
  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Klassiek, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
    € 5000 - 7500