Vijf edities per jaar
Vijf keer per jaar organiseert Toptrouwlocaties de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen kunnen dan tijdens deze open dagen, op één dag meerdere locaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven. Door heel Nederland openen per editie gemiddeld 250 trouw- en/of feestlocaties hun deuren. Bruidsparen kunnen zo online even loslaten en offline inspiratie opdoen.

Wat verwachten bruidsparen?
Tijdens de bezichtigingen kunnen bruidsparen zien of de uitstraling en sfeer van de trouwlocatie past bij hun wensen en natuurlijk vooral ervaren of ze die klik voelen. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route, zorgen veel locaties ook voor een echte wedding vibe. Zo krijgen bruidsparen een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past het aantal genodigden.

Bruidsparen kunnen zichzelf tijdens deze dagen vragen stellen als; Zie jij jezelf hier al rondlopen op jouw bruiloft? Hoe ziet deze locatie eruit in trouwopstelling? Vertrouw je deze locatie genoeg om hen jouw bruiloft te laten verzorgen? Krijgen jullie van deze locatie dat ene speciale gevoel?  Tijdens deze dagen kan een bruidspaar zich een goed beeld vormen van alle mogelijkheden en volop inspiratie op doen.

Jaarlijks 16.500 bezichtigingen
Jaarlijks vinden er meer dan 16.500 bezichtigingen bij verschillende trouwlocaties plaats tijdens de Routes. Deelname aan de Route is toegankelijk voor alle trouw- en feestlocaties met een bedrijfsprofiel op Toptrouwlocaties.nl. Ben jij een trouw- en of feestlocatie en wil je meer weten over een samenwerking? Dan hebben we alles voor jou op een rijtje gezet!

Ja, ik wil mee doen aan de Open Toptrouwlocatie Route

Wil je ook meedoen aan de Open Toptrouwlocatie Route of je aansluiten bij het platform Toptrouwlocaties? Vul jouw gegevens in en wij nemen graag contact met je op!