Vijf keer per jaar organiseert Toptrouwlocaties de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens deze open dag kunnen bruidsparen meerdere locaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven. Door heel Nederland openen per editie meer dan 200 trouw- en/of feestlocaties hun deuren.

Wanneer?
De eerstvolgende editie is zaterdag 27 januari 2024

In 2024 zijn er nog 4 edities: zondag 14 april, 30 juni, 29 september en 24 november.

Wat verwachten bruidsparen?
Tijdens de bezichtigingen kunnen bruidsparen zien of de uitstraling en sfeer van de trouwlocatie past bij hun wensen en natuurlijk vooral ervaren of ze die klik voelen. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route, zorgen veel locaties ook voor een echte wedding vibe. Zo krijgen bruidsparen een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past het aantal genodigden.

Meedoen?
Deelname aan de Routes is mogelijk voor alle locaties die aangesloten zijn bij Toptrouwlocaties. Vul via de button onderaan deze pagina jouw gegevens in of meld je direct aan voor de Routes.

Ja, ik wil mee doen aan de Open Toptrouwlocatie Route

Heb je interesse om mee te doen aan de Open Toptrouwlocatie Routes en je aan te sluiten bij het platform Toptrouwlocaties? Vul vrijblijvend jouw gegevens in en wij nemen graag contact met je op! Of bel ons direct via 020 398 1587.

Heb jij al een samenwerking met Toptrouwlocaties? Meld je dan hier aan voor de Routes van dit jaar!