Over de Route

De Open Toptrouwlocatie Route is de ideale dag om op zoek te gaan naar de perfecte trouw- en/of feestlocatie. Iedereen met trouwplannen kan tijdens de Routes vrijblijvend een kijkje nemen bij meer dan 250 locaties, verspreid over heel Nederland. Een romantisch landhuis, trendy strandpaviljoen of toch een intiem klooster? Er is voor ieder wat wils!

Wanneer?

Zondag 24 september 2017 van 11.00 – 16.00 uur

Ben je 24 september niet in de mogelijkheid om locaties te bezichtigen? Geen zorgen! In 2017 is er nog een andere editie:
Zondag 26 november

Hoe werkt het?

Op de website vind je alle locaties die tijdens de Open Toptrouwlocatie Route hun deuren openen. Via de bedrijfspresentaties kun je bij deze locatie(s) een bezichtiging inplannen en een tijd aangeven waarop je verwacht bij de betreffende locatie aanwezig te zijn. Zodra je al je locaties hebt uitgekozen kun je met één druk op de knop jouw optimale Route uitstippelen! Lees hier meer richtlijnen voor het inplannen van jullie persoonlijke Route.

Reacties van bruidsparen over de Route:


“Het leek ons een uitgelezen kans om op een vrijblijvende manier meerdere locaties op één dag te zien. We dachten ons alleen te oriënteren, maar we vonden meteen al een passende locatie!” 

“Wij vinden het prettig om de trouwlocaties eerst te bekijken om de sfeer te proeven. Het is een unieke kans om de locaties te zien zoals ze zijn tijdens een bruiloft. Dat geeft toch dat extraatje qua sfeer.” 

“Wij doen mee om locaties aangekleed te zien en vanwege de efficiëntie, dat je meerdere locaties op één dag kan bezoeken.”

Bekijk in deze video waarom de Route de ideale dag is om op zoek te gaan naar de perfecte locatie!