Wijnfort Jutphaas

U wordt gastvrij onthaald door onze locatiemanager met een glas Gold sekt. U krijgt een rondleiding door ons prachtige wijnfort die klaar staat in een bruiloftsopstelling zodat u vast een goed idee krijgt van wat u straks kunt verwachten.
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een korting van €150,- op de huur van de locatie.

Algemene informatie

Sprookjesachtige trouwlocatie
Een droomhuwelijk? Dat begint natuurlijk bij een sprookjesachtige locatie. De uitnodigende sfeer, de professionele uitstraling en de schitterende ligging maken het Wachtershuis van Fort Jutphaas tot die unieke trouwlocatie. Een sfeerbepalende omgeving, die uw huwelijk nog meer glans geeft en gegarandeerd tot de verbeelding zal spreken van uw bruiloftsgasten.
 
Bijzondere trouwlocatie omgeving Utrecht
Met het Wijnfort Jutphaas in Nieuwegein kiest u voor een unieke en bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht. Een centraal in het land gelegen trouwlocatie omgeven door groen in combinatie met water; karakteristieke elementen die het wijnfort biedt en er mede voor zorgdragen dat uw bruiloftsfeest onvergetelijk wordt.
Immers als alle componenten goed in balans zijn, leidt dit tot de perfecte belevenis, waaraan u als bruidspaar en ook uw bruiloftsgasten met plezier zullen terugdenken.
 
Charme van een kasteel
Wij begrijpen dat u voor de meest belangrijkste dag uit uw leven het liefst een sprookjesachtige omgeving kiest. Het Wachtershuis van Fort Jutphaas heeft de charme van een kasteel. Het interieur is uniek, enerzijds een strakke moderne inrichting, anderzijds vindt u er authentieke en sfeervolle elementen waar nog altijd gebruik van wordt gemaakt. De gemoedelijke sfeer en de uitstraling van het interieur creëren een huiselijke ambiance. Kortom een sfeervolle en romantische plek om op uw grote dag te toosten, de bruiloftstaart aan te snijden, te dineren en/of feest te vieren.
 
Wij verzorgen op aanvraag overnachtingen in Hotel Houten of het Mecure hotel beide op minder dan 15 autominuten, inclusief het vervoer vice versa. Voor uw eigen auto is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. 
 
Mogen wij uw droom laten uitkomen?
Trouwen is al spannend genoeg. Wij denken daarom graag met u mee over de invulling van uw huwelijksdag en hoe wij zorgen uit handen kunnen nemen. Uiteraard bent u van harte welkom in het Wijnfort in Nieuwegein voor een rondleiding en om alle mogelijkheden en uw culinaire wensen te bespreken met onze vestigingsmanager.
Mogen wij uw droom laten uitkomen? We horen het graag.

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

3 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 2
13:30 uur - 16:00 uur 1
ik weet het nog niet 0
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Fort Jutphaas 3
Nieuwegein


Mogelijkheden
  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Klassiek, Hip / Modern
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
    € 0 - 5000
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja