Let op! Deze locatie is bij de aankomende editie geen deelnemer aan de Open Toptrouwlocatie Route.
Klik hier om buiten de Route om een afspraak in te plannen of voor meer informatie over deze locatie.

Villa Westend

Geen deelname

Algemene informatie

Villa Westend: een onvergetelijke bruiloft aan het water

 

Uw trouwdag vieren in een stijlvolle ambiance aan het strand, met een fantastisch uitzicht over het water? Waar u, met een beetje geluk, kunt genieten van een prachtige zonsondergang aan de skyline van Velserbroek, die uw dag nog romantischer maakt? Dan is Villa Westend aan de Westbroekplas, omringd door water, strand en veel groen, de locatie die u zoekt.

 

Villa Westend in Velserbroek maakt uw huwelijksdag de mooiste dag van uw leven. Die dag viert u natuurlijk graag in een mooie omgeving. Wij hebben alles in huis om het u en uw gasten naar de zin te maken. Wij vullen graag uw dag in: van lunch tot diner, van intieme high-tea tot een grandioos feest! Villa Westend is een officiële trouwlocatie. Het ja-woord kunt u bij ons geven met de voeten in het zand of binnen in onze stijlvolle zaal.

 

Receptie

Een mooie receptie behoort tot de mogelijkheden, maar ook een verrassend spectaculaire! Trendy drankjes & hapjes, muziek, etc. Laat uw fantasie gaan en wij maken een passend voorstel op maat. Brunch, buffet of exclusief diner, van simpel tot exclusief, voor ieder budget kan er iets moois geserveerd worden.

 

Diner

Voor een sitdown diner- walking dinner of informele BBQ van de grill bent u bij Villa Westend aan het juiste adres voor uw huwelijksdiner. Voor groepen van 20 tot 500 gasten hebben we diverse mogelijkheden qua catering.

 

Feestavond

In ons pand of op ons strand is ruimte voor een fantastische feestavond met invulling naar eigen wensen. De feestavond is te boeken voor 30 tot 500 gasten. Tijdens de feestavond heeft u een eigen zaal tot beschikking met een stuk privé terras / strand. Onze zaal is voorzien van de juiste audiovisuele apparatuur om een feestavond compleet te maken. 

 

Bruidssuite

Uw huwelijksdag helemaal compleet maken? Wij bieden de mogelijkheid om te overnachten in de luxe bruidssuite van hotel landgoed Duin & Kruidberg. Een prachtige locatie in een mooie omgeving vlak bij Villa Westend. Naast de bruidssuite is er ook plek voor de overige gasten om te overnachten.

 

We stellen graag een programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Ligging

Adresgegevens

Westlaan 41
Velserbroek


Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Hip / Modern, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 5000 - 7500
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja
Overnachten: Ja