Veelgestelde vragen

Het inplannen van jouw persoonlijke Route

Wat is de Open Toptrouwlocatie Route?

De Open Toptrouwlocatie Route is dé dag om jouw zoektocht naar de perfecte locatie te starten! Meer dan 250 trouw- en/of feestlocaties in heel Nederland openen op deze dag tussen 11.00 en 16.00 uur hun deuren. Bij deze locaties kun je geheel vrijblijvend langskomen voor een rondleiding, sfeer proeven en de mogelijkheden bekijken.

Alle locaties die meedoen kun je vinden op deze website. Op de locatie pagina’s kun je je voor deze locatie(s) aanmelden en een tijd aangeven waarop je verwacht bij de betreffende locatie aanwezig te zijn. Vervolgens kun je de optimale Route berekenen van jouw huis naar de locaties waarvoor je je hebt aangemeld.

Ik heb geen e-mail ontvangen met een activatielink, wat nu?

Het kan zijn dat het bericht in je ongewenste e-mail terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Stuur ons een e-mail op info@toptrouwlocaties.nl, zodat wij jouw account alsnog kunnen activeren.

Hoeveel locaties kan ik bezoeken?

Afhankelijk van jouw wensen kun je zelf bepalen hoeveel locaties je wilt bezoeken tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Ons advies is om niet meer dan vier locaties te bezoeken. Dit aantal is goed te halen in het gegeven tijdsbestek, zodat je niet hoeft te haasten. Bovendien kun je met maximaal vier locaties nog een goede vergelijking maken als je weer thuis bent.

Waarom is het belangrijk om een bezichtiging in te plannen?

Meedoen aan de Open Toptrouwlocatie Route is geheel vrijblijvend. Het is echter handig om een bezichtiging in te plannen bij jouw favoriete locaties, zodat zij op de hoogte zijn van jouw komst en jou goed kunnen ontvangen! Nadat je bezichtigingen hebt ingepland profiteer je meteen van een aantal voordelen:

    • Bij Mijn Route vind je een handig overzicht van de locaties die je gaat bezoeken, inclusief de locaties op een kaart;
    • Bereken heel gemakkelijk de optimale Route tussen jouw huis en de locaties;
    • Je ontvangt handige tips & tricks voor een bezichtiging, zodat je niets kunt vergeten;
    • Je maakt kans om o.a. je huwelijksdag op locatie t.w.v. € 10.000,- terug te winnen. (Alle voorwaarden omtrent de prijsverloting vind je terug op Toptrouwlocaties.nl.)

Waarom moet ik een tijd invullen bij het inplannen van een bezichtiging?

De tijd die je invult is een richtlijn waarop je verwacht bij de locatie aanwezig te zijn. Voor locaties is dit belangrijk om te weten, zodat zij jou goed kunnen ontvangen.

Hoe kan ik handig onze Route uitstippelen?

Zodra je één of meerdere bezichtigingen hebt ingepland, kun je via Mijn Route met één druk op de knop een route plannen.
Onder het overzicht van jouw locaties staat de knop ‘Bereken mijn route’. Het systeem berekent nu jouw optimale Route, waarin wordt gekeken naar jouw ingevulde woonadres en de afstand tot de verschillende locaties. Wij raden je aan om de indicatietijden van jouw bezichtigingen aan te passen op deze rijdvolgorde. Kies hiervoor een andere tijd en klik vervolgens op “opslaan”.

Kan ik mijn bezichtiging(en) annuleren?

Voor de locaties is het fijn om te weten of je wel of niet langskomt tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Wij vragen je daarom een bezichtiging te annuleren indien je ervoor hebt gekozen bij andere locaties langs te gaan.

Op het totaaloverzicht van jouw locaties staat onder elke locatie een knop waarmee je het bezoek kunt annuleren.

Ik heb al eerder meegedaan met een Route. Moet ik opnieuw een account aanmaken?

Ja, bij elke editie is het nodig om je opnieuw te registreren op de website. De gegevens worden per editie opgeschoond, maar blijven wel bewaard bij Toptrouwlocaties.

Het bezichtigen van locaties

Hoe zie ik voor welke locaties ik mij heb aangemeld?

Op de website vind je een handig totaaloverzicht van de locaties waarvoor je bent aangemeld. Nadat je bezichtigingen hebt ingepland, ontvang je tevens binnen een uur een e-mail met jouw ingeplande locaties.

In het overzicht kun je ook wijzigingen aanbrengen in jouw geplande Route. Kies hiervoor een andere tijd en klik vervolgens op ‘opslaan’.

Wat kan ik van een bezichtiging verwachten?

Het doel van deze dag is dat je een rondleiding krijgt en de sfeer kunt proeven op de locatie(s). De locaties zijn bijvoorbeeld ingericht met een ceremonie-, diner- en/of feestopstelling, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de locatie eruit ziet als jullie hier de bruiloft vieren.

 

De verdere, precieze invulling kan per locatie verschillen. Zo kun je soms bruidstaart en hapjes proeven, vaste leveranciers ontmoeten of een leuke foto maken in een photobooth. Laat je verrassen door de locaties!

 

Verder is het handig om te weten dat alle aanstaande bruidsparen tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend kunnen binnenlopen en je opgegeven tijd geen afspraak is maar een richttijd van jullie aankomst. Een gastheer of -vrouw zal je rondleiden door de locatie en de nodige informatie verstrekken.

Hoelang duurt een bezichtiging?

De duur van een bezichtiging verschilt per locatie en hangt af van de drukte en de grootte van de locatie. Voor je planning raden wij je aan om gemiddeld 30 tot 60 minuten aan te houden voor een locatiebezoek.

Moet ik rekening houden met wachttijden op de locatie?

Het kan gebeuren dat het erg druk is op een locatie of dat er meerdere bruidsparen tegelijkertijd binnenkomen, waardoor je even moet wachten op een rondleiding. Wij adviseren je onder het genot van een kopje koffie zelf alvast rustig rond te kijken en de sfeer op je in te laten werken!

Wordt de locatie op de hoogte gesteld van mijn komst?

Ja, Toptrouwlocaties stuurt de locatie voorafgaand aan de Route een overzicht van de aangemelde bruidsparen. Mocht je je op de dag zelf na 10.00 uur hebben aangemeld, dan sta je waarschijnlijk niet op de lijst met aanmeldingen. Geen zorgen, je kunt alsnog terecht voor een rondleiding op de locatie.

Kan ik tijdens de Open Toptrouwlocatie Route een offerte aanvragen?

Wij adviseren om niet meteen een offerte aan te vragen op de locatie. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kun je middels een rondleiding een goed beeld krijgen van de sfeer en mogelijkheden. Laat de locaties die je deze dag bezoekt even op je inwerken en maak thuis rustig een vergelijking. Na de Route kun je een aparte afspraak inplannen voor een offertegesprek, zodat de locatie uitgebreid de tijd voor je kan nemen om jouw wensen te bespreken.

Ik heb een leuke locatie gevonden en wil niet wachten tot de Open Toptrouwlocatie Route; kan ik hier ook eerder terecht?

Het is zeker mogelijk om de locatie alvast eerder te bekijken! Via Toptrouwlocaties.nl kun je een bezichtiging inplannen, zodat je niet hoeft te wachten tot de Open Toptrouwlocatie Route.

Prijsverloting

Hoe maak ik kans op de prijzen?

Heb je na de Route een locatie gevonden en definitief geboekt? Via Toptrouwlocaties.nl kun je deze aan ons doorgeven. Alle bruidsparen die dit doorgeven worden meegenomen in onze prijsverloting. Twee keer per jaar verloten wij o.a. een huwelijksdag op een locatie naar keuze t.w.v. max. € 10.000,-! Vergeet je vooraf niet te registreren voor de Open Toptrouwlocatie Route.

Alle voorwaarden omtrent de prijsverloting vind je terug op Toptrouwlocaties.nl

Wanneer ontvang ik het Rituals cadeaupakket?

Alle bruidsparen die hun definitief geboekte locatie aan ons doorgeven, en die locatie heeft op het moment van doorgeven een vermelding op Toptrouwlocaties.nl, ontvangen gratis een Rituals cadeaupakket; ongeacht hoe de locatie is gevonden. Via Toptrouwlocaties.nl kun je de geboekte locatie aan ons doorgeven.

Ik wil onze geboekte locatie doorgeven, maar ik kan niet meer inloggen. Hoe kan dat?

Voor het doorgeven van jouw geboekte locatie is het niet nodig om in te loggen. Alle gegevens kun je doorgeven op Toptrouwlocaties.nl