Van der Valk Hotel Leiden

Bij Van der Valk Hotel Leiden ontvangen we jullie met koffie/thee en een heerlijke bruids petit four. We laten jullie graag onze zalen zien geschikt voor diner, receptie en feest en natuurlijk onze prachtige bruidssuites. We hebben volop informatie over bijvoorbeeld varen, bruidstaart en muziek. We zien jullie graag tijdens de Open Toptrouwlocatie Route!
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie de overnachting in onze bruidsuite* aan. (* alleen geldig bij bruiloften incl. diner en feestavond)

Algemene informatie

Van der Valk Hotel Leiden en Restaurant Haagsche Schouw, voor elke gelegenheid een bijzonder feest!


Elk feest is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van jullie dag onze dag!
Van der Valk Hotel Leiden is een bijzonder geschikte locatie voor het houden van een feest. De multifunctionele zalen met uitzicht op de Rijn bieden ruimte voor zowel kleine partijen als grote feesten. Het verzorgen van recepties, diners en complete feestavonden komen bij Van der Valk Hotel Leiden dan ook regelmatig voor.
Een feestelijke sfeer met gastvrije bediening, een uitgebreide drankenkeuze en smaakvolle hapjes staan garant voor een geslaagd feest onder het toeziend oog van een professional.
 
Feest op maat
Elk feest is uniek en juist om deze reden zorgen wij ook voor maatwerk. De uitgebreide arrangementen stemmen wij graag op ieders wens af om zo een onvergetelijke herinnering te creëren. Jullie persoonlijke wensen en budget staan hierbij centraal.
 
Huwelijksbootje
Bij ons stappen julllie daadwerkelijk in het huwelijksbootje. Vanaf ons terras varen jullie naar het stadhuis van Leiden. Op de terugweg kunnen wij champagne verzorgen om met jullie gasten te proosten op het zojuist gegeven ja-woord.

In ons sfeervolle restaurant of op het prachtige terras aan de Oude Rijn kunnen wij jullie ontvangen met bruidstaart om de felicitaties van de daggasten in ontvangst te nemen.
Receptie, diner en feestavond vinden plaats in onze zalen die uitkijken over het water.
Overnacht in één van onze suites om deze feestelijke dag in stijl af te sluiten.

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

1 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 1
13:30 uur - 16:00 uur 0
ik weet het nog niet 0
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Haagse Schouwweg 14
Leiden


Mogelijkheden
  • Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Klassiek
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
    € 0 - 5000
  • Fotoreportage: ja
  • Overnachten: Ja