Zaterdag 26 januari is een bijzondere editie van de Open Toptrouwlocatie Route, wat dit is namelijk de 25e Route! In 2012 organiseerden wij de allereerste editie en vond deze twee keer per jaar plaats. Sinds 2016 is er zelfs vijf keer per jaar een Open Toptrouwlocatie Route! Zo kunnen álle kersverse bruidsparen sfeer proeven op de mooiste trouwlocaties van Nederland en super veel inspiratie opdoen. Allen met éen gezamenlijk doel: het vinden van de perfecte trouwlocatie!

En tijdens deze jubileum editie wordt de Route voor één bruidspaar nóg specialer, want we verloten een te leuke prijs in samenwerking met De Volkswagenbus!

Win jullie Route in deze
gave Volkswagen bus!

Een trouwlocatie uitzoeken is nog nooit zo leuk geweest! Exclusief voor één bride & groom to be verloten wij dit leuke Volkswagen busje van De Volkswagenbus. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van zaterdag 26 januari reis je met ons mee naar jullie, zelf uitgezochte, favoriete locaties. Natuurlijk inclusief privé chauffeur én een lekkere fles champagne!

Hoe doe je mee?
Meedoen is super easy! Check onze post op Facebook of Instagram en tag jouw verloofde. Vertel ons in de comments waarom jullie tijdens de Open Toptrouwlocatie Route wel rondgereden willen worden in dit toffe busje! Vergeet je niet aan te melden voor de Route om kans te maken én een bezichtiging in te plannen bij de trouwlocaties die jullie willen bezoeken.

Actievoorwaarden:

  • Bruidsparen dienen aangemeld te zijn voor de Open Toptrouwlocatie Route om kans te maken.
  • Er wordt een winnaar gekozen op basis van de comments op de social post.
  • Het bruidspaar dient één of meerdere bezichtigingen te hebben ingepland bij de trouwlocaties die zij willen bezoeken.
  • De winnaar wordt in de week van 21 januari bekend gemaakt.
  • Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route worden er foto- en video opnames gemaakt voor commerciële doeleinden. Bij deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat er shots van de rit verwerkt kunnen worden in een video.