The Dylan Amsterdam

Algemene informatie

The Dylan Amsterdam is een van de meest stijlvolle en intieme hotels in hartje centrum en is het idyllische decor voor de mooiste dag van jullie leven! 

 

Met 40 individueel ingerichte kamers, drie prachtige salons, een eigen aanlegsteiger en een exclusief restaurant met een Michelin ster biedt The Dylan de perfecte locatie voor uw trouwfeest, diner of huwelijksnacht.

 

The Dylan biedt eindeloos veel mogelijkheden voor de dag van uw leven. Sinds februari 2009 is ons hotel een officiële trouwlocatie voor de gemeente Amsterdam en kunnen wij uw gehele trouwdag inclusief ceremonie verzorgen. Stelt u zich eens voor; een intieme ceremonie tot zo'n 40 gasten in onze historische Regen't Room met uitzicht over de binnenplaats en Keizersgracht. Of bijvoorbeeld en ceremonie tot ongeveer 80 gasten in onze Ariana zaal, waar de witte loper voor u ligt uitgerold. In deze zaal kunt u door middel van uw eigen kleurkeuze op de unieke reliëfmuur een geheeld eigen sfeer creeëren.

 

Na het Ja-woord nodigt u uw gasten uit voor een toast met Champagne in de overdekte Courtyard of bij mooi weer wellicht zelfs in de romantische binnentuin.

Ook biedt The Dylan echte fijnproevers de kans om te kiezen voor een gastronomisch hoogstaande invulling van de bruiloft. Executive Chef Dennis Kuipers en zijn brigade verzorgen, naast de gerechten voor het met een Michelin ster gewaardeerde restaurant Vinkeles, ook de gerechten voor uw bruiloft. Geniet tot 80 personen van een speciaal voor uw gasten samengesteld menu in onze private dining rooms. Voor degenen die nog grotere dromen werkelijkheid willen maken, reserveer The Dylan geheel exlusief voor uw bruiloft. Dan kunt u uw dag en het gehele hotel compleet naar eigen wens invullen en staat ons team geheel tot uw beschikking.

Ligging

Adresgegevens

Keizersgracht 384
Amsterdam


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
6 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Klassiek, Hip / Modern
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse:
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja
Overnachten: Ja