Let op! Deze locatie is bij de aankomende editie geen deelnemer aan de Open Toptrouwlocatie Route.
Klik hier om buiten de Route om een afspraak in te plannen of voor meer informatie over deze locatie.

Slot Doddendael

Geen deelname

Algemene informatie

Slot Doddendael in Ewijk is de ideale en romantische trouwlocatie om elkaar het ja-woord te geven!
 
Maak van uw huwelijk een sprookjeshuwelijk en trouw in een echt kasteel. 8 km van Nijmegen gelegen vindt u het prachtige middeleeuwse kasteel ‘Slot Doddendael’

Slot Doddendael ligt geheel verscholen voor de buitenwereld in het rivierenlandschap van Maas en Waal op slechts 5 autominuten van de A50 en A73. Een statige oprijlaan, lisdodden in de gracht, monumentale bomen op het landgoed, waanzinnige boomgaard en het witte slot met de bijgebouwen maken de idylle compleet.

Trouwen in de Ridderzaal, een gezellige receptie in het Arsenaal, knus dineren in de Slotkelder, en een bruisend feest in het Spijcker, wie geniet daar niet van? Bij mooi weer kunt u buiten trouwen onder de kastanjeboom of in de boomgaard en kan de bruidstaart ook op de binnenplaats of in de weelderige tuin aangesneden worden.

U kunt bij Slot Doddendael terecht met een klein gezelschap in een intieme ruimte of voor een grandioos huwelijksfeest tot 650 personen. De medewerkers van Slot Doddendael helpen u graag bij de organisatie van uw huwelijksviering, zodat u de mooiste dag van uw leven beleeft. Informeer vandaag nog naar uw mogelijkheden voor uw trouwfeest in een echt kasteel. Slot Doddendael... een ontdekking!

Slot Doddendael beschikt nu ook over twee unieke kasteelkamers om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamers kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Deze kasteelkamer is voorzien van een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. 's ochtends kunnen jullie heerlijk genieten van ontbijt op jullie kamer. Een unieke ervaring om jullie waanzinnige dag af te sluiten!

Ligging

Adresgegevens

Binnenweg 2
Ewijk


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Klassiek, Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 0 - 5000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja