Rosarium

Wij verwelkomen jullie tijdens de Route met bubbels, amuses en een rondleiding door ons personeel. De volledige locatie zal omgetoverd worden tot trouw locatie en er is een fotograaf aanwezig om een mooie foto van jullie als bruidspaar te maken. Verder is er een patissier voor het proeven van de taarten.
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een lunch of diner naar wens, dat op de datum van de trouwdag plaatsvindt, om het eerste jubileum te vieren (geldig bij een minimale besteding van 2000,-)

Algemene informatie

Rosarium - Restaurant, Wijnbar & Parkzalen in Amsterdam waar jullie kunnen trouwen in het groen van het romantische Amstelpark!
Het Rosarium is een officiële en zeer sfeervolle trouwlocatie. Bij ons viert  u uw complete huwelijksdag op één locatie. Kwaliteit, creativiteit en  gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze comfortabele parkzalen en parklounge met uitzicht op de rozentuin van het Amstelpark zijn zeer geschikt voor uw ceremonie.

Aansluitend kunt u het glas heffen en een receptie houden in onze Wijnbar, waarna wij een diner geheel naar uw wens serveren in ons restaurant. De parklounge is tevens een zeer geliefde ruimte voor een onvergetelijk avondfeest. Een aanlegsteiger aan de Amstel maakt het mogelijk een boottocht met de  faciliteiten van het Rosarium te combineren.

Het Rosarium is zeer goed bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur van het Rosarium. In het weekend is het parkeren zelfs kosteloos.

U bent van harte welkom om de locatie te komen bezichtigen. Na het bespreken van  uw wensen, stellen wij graag een offerte op maat op.


 

Ligging

Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Amstelpark 1, Europaboulevard
Amsterdam


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: ja
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 5000 - 7500
  € 7500 - 10000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja