Restaurant De Mof

Algemene informatie

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk en dank voor uw interesse in onze locatie

Restaurant de Mof, al ruim 400 jaar een begrip in de wijde omgeving en al 40 jaar in handen van familie van der Weide, is dé locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag. Trouwen in het bos, het strand, de Leusderheide of in onze prachtige trouwtuin, alles is mogelijk.
Wij durven gerust te stellen dat wij de locatie zijn met de meeste mogelijkheden van Nederland, en niet geheel onbelangrijk, met de vriendelijkste prijzen!
 
Na de romantische huwelijksvoltrekking even bijkomen op één van onze lommerrijke terrassen onder het genot van een hapje en drankje, om vervolgens rijkelijk te genieten van een luxe barbecue, buffet of een diner aan prachtig lang gedekte tafels in onze tuin. Niets is ons onmogelijk.
In de avond lekker swingen in het Wagenwiel of lekker blijven hangen in de tuin voor een festivalbruiloft met vuurkorven, loungebanken en zitzakken. U ziet, er is geen standaard pakket of een bruiloft met strak omlijnde kaders, het motto bij ons is ‘niets moet, alles mag’.

Trouwen in het bos
Jullie trouwdag is één van de bijzonderste momenten uit jullie leven. Alles moet perfect zijn voor deze unieke en onvergetelijke gebeurtenis. De locatie speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Hebben jullie weleens gedacht aan trouwen in een bos? Niet voor niets spelen talloze sprookjes zich af in een bos, wordt jullie sprookje ook werkelijkheid? Stel je eens voor dat je het ja-woord kunt geven tussen eeuwenoude eiken, in een prachtig sfeervol bos, in de nabijheid van het karakteristieke Partycentrum De Mof waar je de dag helemaal ‘af’ kunt maken. De mogelijkheden zijn onbegrensd: van een feestelijk champagnetoren in het bos tot vervoer per paardentram en van luxe bruidstaart tot het aanvliegen van de trouwringen door een roofvogel.

Trouwen op het strand
Vanaf heden is het ook mogelijk uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden aan het Henschotermeer (Woudenberg/Leusden). Stel je eens voor, elkaar het ja-woord geven op een romantisch zandstrand bij een meertje dat fraai verscholen ligt tussen de bossen. Deze bijzondere locatie voor een huwelijksvoltrekking is vanaf heden te boeken via Partycentrum ‘De Mof’. De trouwceremonie is volledig naar wens aan te kleden. Van spreekgestoelte voor de ambtenaar en stoelen voor de gasten tot witte loper en luxe trouwfauteuils. Ook de catering is bij ons in goede handen. Bruidstaart, Proseccotorens en luxe borrelhapjes: wij regelen het! Wij bieden verschillende betaalbare arrangementen voor deze unieke trouwlocatie. In combinatie met een feestavond of aansluitend diner bij Partycentrum ‘De Mof’ liggen de prijzen zelfs nóg lager.

Trouwen op de hei
Op een steenworp afstand van De Mof vindt u het fraaie landgoed Den Treek. Hier kunt u elkaar het ja-woord geven tussen de kleurrijke heide. In overleg met ons kunt u de locatie geheel naar wens laten aankleden. Dit geldt zowel voor de faciliteiten (van trouwprieel tot bloemstukken) als voor de catering (van Proseccotoren tot luxe borrelgarnituur). Omdat u zich op nog geen kilometer afstand van ons Partycentrum bevindt, is deze locatie uitstekend te combineren met een feestavond of receptie. Zelfs ‘vervoer in stijl’ kunnen we voor de gasten verzorgen… Origineel, bijzonder en betaalbaar!
 
Mocht u nu wat dieper op uw voorgenomen huwelijk in willen gaan, verzoeken wij u om een afspraak met ons te maken, zodat wij onze mogelijkheden naast uw wensen kunnen leggen.

Tijd om een afspraak te maken? Plan aan de linkerkant uw bezichtiging en wij maken geheel vrijblijvend een offerte welke op € 100,00 nauwkeurig is.

Ligging

Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Arnhemseweg 95
Leusden


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 0 - 5000
  € 5000 - 7500
  € 7500 - 10000
  € 10000 - 15000
 • Buiten trouwen: ja
 • Overnachten: Ja