Let op! Deze locatie is bij de aankomende editie geen deelnemer aan de Open Toptrouwlocatie Route.
Klik hier om buiten de Route om een afspraak in te plannen of voor meer informatie over deze locatie.

Residence Rhenen

Geen deelname

Algemene informatie

VAN IDYLLISCH BUITEN TROUWEN IN HET BOS TOT SWINGENDE PARTY
 
“Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk”! Bij Residence Rhenen beleeft u de mooiste dag van uw leven op een schitterende trouwlocatie!
 
Residence Rhenen is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt alle faciliteiten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. Residence Rhenen beschikt over 6 sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden voor uw ceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest. Wij richten de zaal geheel naar uw wensen in. U kunt zelfs kiezen welke huisstijl u wenst, Romantisch of Modern. Tijdens uw huwelijksdag bepaalt u de opstelling en de ambiance die uw voorkeur geniet. Kiest u voor de moderne lounge of voor de romantisch klassieke uitstraling.
 
DROMEN JULLIE VAN EEN HUWELIJK BUITEN IN HET BOS?
Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als Buiten in het bos of op het landgoed worden voltrokken.
 
UW HUWELIJKSDINER! EERLIJK EN VERS UIT EIGEN KEUKEN!
Uw huwelijksdag wordt culinair omlijst door onze chef-kok die uitsluitend werkt met verse producten.
 
BIJZONDERE BRUIDSUITE
Zoekt u echt een bijzondere bruidssuite voor uw huwelijksnacht? Uw trouwdag eindigt op romantische wijze met een overnachting in het Chalet, een bruidshuis!
 
TROUWARRANGEMENTEN
Een droombruiloft tegen nog aantrekkelijkere prijzen? Denkt u dat geval eens aan ons MaDiWo huwelijk, Ja, ik wil! Trouwen binnen 3 maanden of ons Winter Wedding arrangement.
 
ENTHOUSIAST?
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze 'huwelijkmanagers'voor u klaar. U kunt uw gegevens achterlaten op het contactformulier aan de linkerzijde.

Ligging

Adresgegevens

Veenendaalsestraatweg 50
Elst


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Klassiek, Hip / Modern, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 0 - 5000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja