LET OP VOOR NAVIGATIE:

Hoek Van Vredenburchweg - Burgemeester Elsenlaan.

Langs de kinderboerderij de doodlopende weg in.

Aan het einde van de Van Vredenburchweg links de brug over.

Landgoed te Werve

Jullie kunnen geheel vrijblijvend Landgoed te Werve komen bekijken. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie de sfeer proeven en bekijken hoe de locatie eruit kan zien voor jullie bruiloft.

Algemene informatie

Landgoed Te Werve in Rijswijk is een sprookjesachtige locatie die van uw huwelijk een onvergetelijke belevenis maakt!

 

Het Landgoed ligt op tien minuten van Den Haag en Rotterdam centraal in de Randstad, maar zeer rustig in een beschermd natuurpark van 29 hectare in Rijswijk. Landgoed Te Werve is in 2012 geheel gerestaureerd. Via de lange oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het grote terras heeft u uitzicht op de 175 jaar oude eik, de monumentale duiventoren uit 1539 en de grote vijver.

 

Best Deal Days! Trouwen voor € 4.895,00 all in

Wij hebben voor onze laagseizoen dagen een speciaal huwelijksarrangement samengesteld: “De Best Deal Days” voor € 4.895,00

 

Top Trouw Deal voor € 6.995,- all in!

Wij hebben voor ons midden- en hoogseisoen een speciaal huwelijksarrangement samengesteld met feestavond: “Top Trouw Deal” voor € 6.995,00.


Het landhuis zelf ademt de sfeer uit van een koloniaal Engels landhuis met grote kroonluchters, velours gordijnen en marmeren vloeren. Een aantal authentieke zalen staat met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren waardoor bruiloften tot 250 personen mogelijk zijn.
De gemeente Rijswijk verzorgt huwelijksceremonies buiten bij de grote boom of op het terras en binnen in de Tuinzaal met een prachtig uitzicht over het landgoed. ’s Avonds is het landgoed sprookjesachtig verlicht.

Landgoed Te Werve heeft een enthousiaste eigen keukenbrigade die de culinaire invulling van uw bruiloft verzorgt. De locatie is eenvoudig te bereiken vanaf de A13, A4 en A12. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

LET OP VOOR NAVIGATIE:

Hoek Van Vredenburchweg - Burgemeester Elsenlaan.

Langs de kinderboerderij de doodlopende weg in.

Aan het einde van de Van Vredenburchweg links de brug over.

Ligging

Adresgegevens

Van Vredenburchweg 101
Rijswijk


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
41 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Hip / Modern, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 5000 - 7500
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja