Landgoed Huis de Voorst

Tijdens deze feestelijke dag kunnen jullie in alle rust genieten van ons Landgoed en alle mogelijkheden bekijken. Onder het genot van een hapje en drankje krijgen jullie een goed beeld van de sfeer en het landschap. Service en privacy gegarandeerd.
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een waanzinnige deal. Jullie kunnen kiezen voor het Suitekoetshuis voor 18 personen voor 475 euro of onze DJ exclusive show voor 475 euro. Tevens wordt in ons arrangement jullie de bruidssuite, ons trouwvervoer de Bentley Arnage en lounge setting aangeboden. NO hidden fees gegarandeerd.

Algemene informatie

EVEN WEG UIT HET DAGELIJKSE EN PUUR GENIETEN. JULLIE GROTE DAG BELEVEN ZONDER CLICHES IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER.
 
In midden Nederland ligt verborgen Landgoed Huis de Voorst. Het landgoed en zijn team zijn een buitenbeentje op het gebied van trouwen en kent een ongekende sfeer. Samen met jullie maken wij jullie grote dag tot een zeer persoonlijke belevenis.
 
Ons Landgoed wordt omsloten door prachtige Engelse tuinen en adembenemende plekken langs de oude slotgracht met zijn oude vergulden poort en Frans bruggetje. Voor jullie en jullie gasten een ongekende privacy. 
Diverse plekken vormen de ideale setting om buiten te trouwen, gezellig te loungen met live muziek of sfeervol te dineren.
 
Het creëren van jullie eigen pure momenten en identiteit op de meest natuurlijke wijze. Gezien de uitstraling van ons landgoed is dit volledig mogelijk.
 
Gedurende deze dag raken jullie gasten betoverd door de sfeervolle ruimtes die jullie huwelijksdag een heel special tintje geven. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter en uitstraling welke de geschiedenis van het Landgoed weergeeft. Keuze uit diverse sferen, die bij jullie en jullie gasten past en waar men zich in thuis voelt.
 
Trendy, lounge, klassiek met frisse kleuren en de eenvoud van pure producten. Bekijk zeker even onze sfeervideo of onze Facebook pagina.

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

2 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 0
13:30 uur - 16:00 uur 0
ik weet het nog niet 2
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Binnenweg 10
Eefde


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Klassiek, Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 5000 - 7500
  € 7500 - 10000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja