Landgoed Duin & Kruidberg

Wij verwelkomen onze gasten met een warm ontvangst met koffie/thee en mignardises. Er zullen huwelijksopstellingen te zien zijn in de zalen en er wordt een persoonlijke rondleiding gegeven door ervaren medewerkers met advies op maat van onze trouwpartners. Er zal een goed gevulde goodiebag meegegeven worden.

Algemene informatie

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort vlakbij Haarlem is het idyllische decor om van uw huwelijk een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Ja ik wil! Mijn huwelijksdag beleven op het prachtige Landgoed.

Een mooiere locatie om uw huwelijksdag te vieren, bestaat er eenvoudigweg niet. De idyllische ligging, de sfeervolle ambiance en de uitmuntende service zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke dag.

‘Ja, ik wil’, klinkt heel anders wanneer u dit uitspreekt in een van de vijf authentieke stijlkamers óf in een prachtig prieel omringd door eeuwenoude bomen. Kortom; Landgoed Duin & Kruidberg biedt grenzeloze mogelijkheden voor de invulling van uw huwelijksdag. De ceremonie, de receptie, het diner, het feest, de huwelijksnacht of zelfs de gehele bruiloft.

U kunt de prachtige omgeving natuurlijk niet zo maar aan u voorbij laten gaan, maak daarom van de gelegenheid gebruik om hier uw bruidsreportage te maken. De tuin is aangelegd door architect de heer Springer, naar wie ook een zaal vernoemd in het Landhuis. De tuin heeft een Engelse landschapsstijl waarbij de bocht in de rivier de bochtige Theemes uit Groot-Brittannië presenteert.

Een culinair diner mag niet ontbreken op deze mooie dag. Onze keukenbrigade onder leiding van meester-kok Alain Alders draagt zorg voor een onvergetelijk diner dat wij naar uw wensen kunnnen invullen.

Wat is uw huwelijksdag zonder een spetterend feest! Hiervoor nemen wij u mee naar het souterrain van het landhuis, waar u zorgeloos met de voetjes van de vloer kan gaan! Om uw huwelijksdag compleet te maken, reserveren wij de bruidssuite voor u waar u de volgende ochtend kunt genieten van een romantisch champagneontbijt.

Wat uw wensen ook zijn; wij denken graag met u mee en geven u met alle liefde advies zodat u zorgeloos naar deze heuglijke dag kunt toeleven. Ervaar het zelf en laat u en uw gasten betoveren door de wereld die Duin & Kruidberg heet!

U bent van harte welkom op ons unieke Landgoed!

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

14 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 6
13:30 uur - 16:00 uur 4
ik weet het nog niet 4
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Duin en Kruidbergweg 60
Santpoort/Haarlem


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Landelijk, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 7500 - 10000
  € 10000 - 15000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja