Klooster Bethlehem

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn jullie van harte welkom! Graag staan we voor jullie klaar om een indruk van de mogelijkheden te geven voor jullie onvergetelijke dag. Natuurlijk zorgen we voor een lekker hapje en een drankje. Dus kom gezellig langs!
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een sweet candybox aan. Een sweet candybox is een box vol zoete verleidingen voor tijdens de borrel.

Algemene informatie

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Daar hoort natuurlijk een fantastische locatie bij! Wat ons betreft is Klooster Bethlehem een geweldige keuze voor jullie huwelijksdag, want vele liefdesparen gingen jullie voor. Klooster Bethlehem maakt van jullie huwelijksdag een ongeloofelijke belevenis. Van wettelijke huwelijksvoltrekking tot sfeervolle receptie en van verassend diner tot spetterende feestavond.

Waarom Klooster Bethlehem?


Combinatie tussen moderne inrichting en authentieke ambiance Een van de mooiste trouwlocaties in de regio State of the art licht en geluidsysteem en faciliteiten  Buiten trouwen behoort tot de mogelijkheden Capaciteit tot ruim 1.150 gasten Multifunctioneel dankzij meerdere zalen Aanbod van totaalconcepten met entertainment, decor, styling en inrichting Ruim 200 eigen parkeerplaatsen Centrale ligging tussen Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Oss Diverse overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving Hutten als huiscateraar met ruim 85 jaar ervaring  
Er zijn veel ideeën te vinden over hoe de perfecte huwelijksdag georganiseerd kan worden, maar om het helemaal eigen te maken is een kunst apart. Geheel naar jullie wens verzorgen wij, met onze ervaring en creativiteit, dan ook graag jullie complete huwelijksdag waarbij het jullie en de gasten aan niets ontbreekt!

Is dit  hét  plekje voor jullie droomhuwelijk? Wij denken graag mee! 

Heel graag tot ziens bij  Klooster Bethlehem

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

3 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 1
13:30 uur - 16:00 uur 2
ik weet het nog niet 0
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Kerkplein 4
Haren


Mogelijkheden
  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
    € 5000 - 7500
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja
Andere binnen 40km van Klooster Bethlehem