Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof kleedt al haar verschillende locaties volledig in stijl aan! Hier kunnen jullie je huwelijk compleet van A tot Z vieren op een van de zes verschillende locaties. Ook is het mogelijk om in de tuinen of in het bos te trouwen!

Algemene informatie

Kasteel Keukenhof in Lisse is het stralende middelpunt van een prachtig rustiek landgoed en gelegen op slechts 15 minuten van Amsterdam.

 

De rust, de romantische en idyllische sfeer en de prachtige locaties: aan alles is aandacht besteed om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken! Kies je voor klassie, trendy, landelijk of juist modern? Kasteel Keukenhof is bijzonder, uniek en budgettair toch bereikbaar. 

 

Jullie eigen Kasteel voor 1 dag!

Zodra je het kasteel binnenkomt valt direct de huiselijke, vriendelijke en vooral gastvrije sfeer op. Je krijgt het aangename gevoel dat ons Kasteel tijdens jullie huwelijksdag als jullie eigen huis dient.

 

Het kasteel beschikt over meerdere stijlvolle salons, met ieder hun eigen sfeer en uitstraling. Dankzij deze verschillende ruimtes kun je in het kasteel terecht voor tal van activiteiten tijdens je huwelijksdag. Na een romantische huwelijksvoltrekking stellen wij uiteraard het balkon beschikbaar voor een balkonscene met feestelijke toost. Na de toost en het maken van groepsfotos bieden de salons binnen ruimte voor het aansnijden van de bruidstaart, een sfeervolle receptie, intiem aperitief of stijlvol diner. Bij mooi weer kunnen deze activiteiten uiteraard buiten plaatsvinden in de prachtig aangelegde en onderhouden tuinen.

 

Koetshuis

Verscholen tussen de bossen verrijst ons statige Koetshuis dat beschikt over een Grote Salon, iets kleinere en knusse stallen en twee grote zonnige terrassen met prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Hoewel het Koetshuis een historische locatie is, kan het interieur als trendy en modern worden aangemerkt. Prachtige verlichting zorgt ervoor dat de sfeer in de ruimtes continu kunnen worden aangepast op jullie wensen en sfeer, de moderne bar is een blikvanger in de ruimtes alsmede het grote schilderij 'De Vrede van Munster'. De inrichting van het Koetshuis wordt volledig op jullie wensen samengesteld in de stijl en kleur van jullie keuze.

 

Het Koetshuis is ideaal geschikt voor recepties, diners of spetterende feestavonden. Wanneer de beide terrassen betrokken worden bij de Grote Salon ontstaat er een capaciteit van 400 gasten. Daarnaast mag er zelfs getrouwd worden in de Grote Salon waar jullie dan ongeveer 175 gasten kunnen verwelkomen.

 

Trouwen in het eigen bos

Op een uniek en rustiek plekje in het privébos van Kasteel Keukenhof is het mogelijk om je huwelijk midden in het bos te laten voltrekken. Een prachtig prieel gemaakt van hout, eeuwenoude bomen om jullie heen en tjilpende vogels op de achtergrond; het is de perfecte basis voor een huwelijk in het bos. Naast de huwelijksvoltrekking kunnen jullie je gehele huwelijksdag in het bos van Kasteel Keukenhof vieren. Receptie, dineren en feesten; het is allemaal mogelijk! 

 

Frederik's  Hof
In Nederland een locatie vinden die zo sprookjesachtig is als het Frederik's Hof is moeilijk. Deze schitterende ommuurde buitenlocatie maakt het mogelijk om in intieme sfeer jullie huwelijksvoltrekking, buitenrecepties, diners, of feestavonden te organiseren waarbij naar wens prachtige tenten geplaatst kunnen worden om zo maximaal 300 gasten te verwelkomen. 

 

Hofboerderij voor de perfecte farmwedding

In de zichtas van het kasteel ligt de Hofboerderij van het kasteel. Dit historische pand stamt net als het kasteel uit 1641 en is vandaag de dag ook beschikbaar voor huwelijken. Trouwen in een landelijke sfeer, diner aan lange picknicktafels en gebruik je de hooiberg als dansvloer? Het is hier zelfs mogelijk om jullie huwelijksvoltrekking midden in het weiland te laten plaatsen!

 

Buiten trouwen in schitterende tuinen

Ook in de verschillende tuinen van Kasteel Keukenhof mag je trouwen. Zie je het al voor je: kraakhelder witte weddingchairs die smetteloos afsteken bij het frisgroene gras en de halfbewolkte hemel, met daarachter het imposante kasteel. De reusachtige en oeroude bomen tekenen voor net dat beetje meer intimiteit en beschutting tegen de wind.

 

Wij nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking met onze verschillende locaties en bespreken graag de vele mogelijkheden om ook jullie dag op Keukenhof uniek en onvergetelijk te maken!

 

De vele mogelijkheden op een rij:


Alle locaties officiele trouwlocatie;
Buiten trouwen toegestaan;
Trouwen in het bos;
Trouwen, recepties, lunchen of diner en feesten op hetzelfde landgoed;
Verschillende thematische huwelijksconcepten; 
Op slechts 15 minuten van Amsterdam in een groene oase van rust;
Groot eigen privéparkeerterrein met 250 parkeerplaatsen;
Goede contacten met hotels in de regio;
Betrokken team van ervaren en enthousiaste professionals die jullie huwelijksdagsdag compleet van 'A tot Z' naar wens willen organiseren! 

Ligging

Adresgegevens

Keukenhof 1
Lisse


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
29 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Klassiek, Landelijk, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 7500 - 10000
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja