Kasteel Keukenhof

Kom langs bij Kasteel Keukenhof

Algemene informatie

Kasteel Keukenhof in Lisse is het stralende middelpunt van een prachtig rustiek landgoed en gelegen op slechts 15 minuten van Amsterdam.

 

De rust, de romantische en idyllische sfeer en de prachtige locaties : aan alles is aandacht besteed om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken! Bijzonder, uniek en budgettair toch bereikbaar. 

 

Jullie eigen Kasteel voor 1 dag!

Zodra je het kasteel binnenkomt valt direct de huiselijke, vriendelijke en vooral gastvrije sfeer op. Je krijgt het aangename gevoel dat ons Kasteel tijdens jullie huwelijksdag als jullie eigen huis dient.

 

Het kasteel beschikt over meerdere stijlvolle salons, met ieder hun eigen sfeer en uitstraling. Dankzij deze verschillende ruimtes kun je in het kasteel terecht voor tal van activiteiten tijdens je huwelijksdag. Na een romantische huwelijksvoltrekking stellen wij uiteraard het balkon beschikbaar voor een balkonscene met feestelijke toost. Na de toost en het maken van groepsfotos bieden de salons binnen ruimte voor het aansnijden van de bruidstaart, een sfeervolle receptie, intiem aperitief of stijlvol diner. En bij mooi weer kunnen deze activiteiten uiteraard buiten plaatsvinden in de prachtig aangelegde en onderhouden tuinen:   het kan én mag allemaal! 

 

Koetshuis

Verscholen tussen de bossen verrijst ons statige Koetshuis dat beschikt over een Grote Salon, iets kleinere en knusse stallen en twee grote zonnige terrassen met prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Hoewel het Koetshuis een historische locatie is, kan het interieur als trendy en modern worden aangemerkt. Prachtige verlichting zorgt ervoor dat de sfeer in de ruimtes continu kunnen worden aangepast op jullie wensen en sfeer, de moderne bar is een blikvanger in de ruimtes alsmede het grote schilderij 'De Vrede van Munster'. De inrichting van het Koetshuis wordt volledig op jullie wensen samengesteld in de stijl en kleur van jullie keuze.

 

Het Koetshuis is ideaal geschikt voor recepties, diners of spetterende feestavonden tot maximaal 250 gasten. Daarnaast mag er zelfs getrouwd worden in de Grote Salon waar jullie dan ongeveer 175 gasten kunnen verwelkomen.

 

Frederik's  Hof
In Nederland een locatie vinden die zo sprookjesachtig is als het Frederik's Hof is moeilijk. Deze schitterende ommuurde buitenlocatie maakt het mogelijk om in intieme sfeer buitenrecepties, diners, of feestavonden te organiseren waarbij naar wens prachtige tenten geplaatst kunnen worden om zo maximaal 300 gasten te verwelkomen. 

 

Hofboerderij voor landelijke huwelijken

In de zichtas van het kasteel ligt de Hofboerderij van het kasteel. Dit historische pand stamt net als het kasteel uit 1641 en is vandaag de dag ook beschikbaar voor huwelijken. Trouwen in een landelijke sfeer aan lange tafels of feesten onder de eeuwenoude hooiberg? Het kan in de Hofboerderij van Kasteel Keukenhof waar in een aparte stal nog steeds dieren aanwezig zijn in de eigen kinderboerderij. 

 

Buiten trouwen in schitterende tuinen

Er zijn maar weinige locaties die zo veel aandacht besteden aan de tuinen als Kasteel Keukenhof en ook in de tuinen mag je trouwen. Zie je het al voor je: kraakhelder witte stoelen die smetteloos afsteken bij het frisgroene gras en de halfbewolkte hemel, met daarachter het imposante kasteel. De reusachtige en oeroude bomen tekenen voor net dat beetje meer intimiteit en beschutting tegen de wind.

 

Wij nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking met onze verschillende locaties en bespreken graag de vele mogelijkheden om ook jullie dag op Keukenhof uniek en onvergetelijk te maken!

 

De vele mogelijkheden op een rij:


Alle locaties officiele trouwlocatie
Buiten trouwen toegestaan (ook in het bos!)
Trouwen, recepties, lunchen of diner en feesten op hetzelfde landgoed;
Op slechts 15 minuten van Amsterdam in een groene oase van rust;
Groot eigen privéparkeerterrein met 250 parkeerplaatsen;
Goede contacten met hotels in de regio;
Betrokken team van ervaren en enthousiaste professionals die jullie huwelijksdagsdag compleet van 'A tot Z' naar wens willen organiseren! 

Ligging

Adresgegevens

Keukenhof 1
Lisse


37 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Klassiek, Landelijk, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja