Kasteel Kerckebosch

Bij Kasteel Kerckebosch ontvangen wij jullie graag met een feestelijk glas bubbels. Onze trouwspecialisten geven een persoonlijke rondleiding door het kasteel en jullie krijgen een impressie van wat onze toeleveranciers kunnen verzorgen. Indien gewenst brengen wij een offerte op maat uit en ter afsluiting ontvangen jullie een leuke goodiebag!
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route (bij minimale besteding van € 5.000,-) bieden wij jullie een gratis overnachting in onze Torensuite aan incl, ontbijt.

Algemene informatie

Ja wij willen...

 

Trouwen in een echt kasteel? In je prachtige jurk je entree maken van de imposante trap, waar je toekomstige echtgenoot je met het trouwboeket staat op te wachten. Al jullie familie en vrienden die om hem heen staan, gevolgd door een intieme en romantische trouwceremonie als start van een onvergetelijke trouwdag. In Kasteel Kerckebosch is het mogelijk. Vol sfeer, authentieke persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen voor de mooiste dag van jullie leven.

 

Ons stijlvol, kleinschalig en onlangs gerenoveerde kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Zeist en is het volmaakte decor voor een smaakvolle bruiloft. De eigentijds en klassiek ingerichte zalen en zonnige terrassen bieden legio mogelijkheden. Van intieme bruiloft tot meerdaags feest. Kasteel Kerckebosch is door de gemeente Zeist aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die ook hun huwelijk vieren in het kasteel met een culinair samenzijn of feest.

 

Kasteel Kerckebosch beschikt over 30 sfeervol ingerichte kasteelkamers. De torenkamer is te reserveren als bruidssuite, net als de kasteel suites. Onze zalen, stijlkamer en salon hebben een capaciteit tot 200 personen. Bij mooi weer verleiden onze sfeervolle terrassen en de kasteeltuin tot een buitenbruiloft. Het is tevens mogelijk om de kasteeltuin aan te kleden met paviljoens. Bij Kasteel Kerckebosch kunnen jullie rekenen op culinair vakmanschap. Onze Chef de Cuisine Hans van Triest biedt een ruime keuze aan opties, van intieme lunch of stijlvol diner tot een spetterend feest gecombineerd met walking dinner.

 

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

4 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 1
13:30 uur - 16:00 uur 1
ik weet het nog niet 2
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Arnhemse Bovenweg 31
Zeist


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Klassiek, Hip / Modern, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 7500 - 10000
  € 10000 - 15000
  € 15000 - 20000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja