Let op! Deze locatie is bij de aankomende editie geen deelnemer aan de Open Toptrouwlocatie Route.
Klik hier om buiten de Route om een afspraak in te plannen of voor meer informatie over deze locatie.

Kasteel de Hooge Vuursche

Geen deelname

Algemene informatie

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort, maar zeer rustig tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare.
Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en vanaf het bordes heeft u vervolgens een prachtig uitzicht over de vijver met fontein en de in terrasstijl aangelegde tuin.

Achter elk spetterend feest staat een bevlogen team
Tijdens één van de mooiste dagen van jullie leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt, zodat jullie en jullie gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.
 
Best Deal Days! Trouwen voor € 5.395,00 all in
Wij hebben voor onze laagseizoen dagen een speciaal huwelijksarrangement samengesteld zonder feestavond: “De Best Deal Days” voor € 5.395,-
 
Top Trouw Deal voor € 7.395,- all in
Wij hebben voor onze midden- en hoogseizoendagen een speciaal huwelijksarrangement samengesteld met feestavond: “Top Trouw Deal” voor € 7.395,-.

Het kasteel is grondig gerenoveerd. De uitstraling van het kasteel is eigentijds en sfeervol door gebruik van warme, natuurlijke kleuren. Wat dachten jullie van een huwelijksceremonie met daarna een champagne buffet op het bordes of in de tuin met uitzicht over de fontein. In combinatie met jullie feest kunnen jullie ook gebruikmaken van onze hotelkamers die geheel in stijl worden gerenoveerd. Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van jullie bruiloft.

Ligging

Adresgegevens

Hilversumsestraatweg 14
Baarn


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Hip / Modern, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 7500 - 10000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja