Hotel de Gouden Leeuw

U wordt ontvangen met een heerlijk glas prosecco in onze gezellige hotelbar. Onze professionele sales medewerkers zullen u alles vertellen over de mogelijkheden binnen het hotel. We laten de geschikte zalen zien, alsmede Restaurant Upstairs.
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een nacht in de suite kosteloos aan

Algemene informatie

Als officiële trouwlocatie, met meerdere feestelijke zalen en een prachtige bruidssuite, is Hotel de Gouden Leeuw geschikt om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Gelegen in een groene omgeving, tegen de rand van koninklijk landgoed "De Horsten" en met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand, is deze omgeving tevens de perfecte locatie voor jullie trouwfoto's.
 
Onze zalen zijn sfeervol ingericht om van het ja-woord een bijzonder en intiem moment te maken.
Tijdens de receptie zorgt het personeel voor de beste service, terwijl jullie in het middelpunt staan om felicitaties in ontvangst te nemen. Voor een glaasje bubbels en een heerlijke bruidstaart wordt uiteraard gezorgd.
Ook voor het diner zijn jullie bij ons in goede handen. Van een uitgebreid warm-koud buffet, tot een uitgeserveerd diner of walking dinner: wij verzorgen het. Gedurende de feestavond serveren we de lekkerste hapjes terwijl jullie onbezorgd genieten van een feestelijke avond, waarbij misschien zelfs de voetjes van de vloer gaan!
Vanzelfsprekend staan wij open voor al jullie wensen en ideeën om van deze dag jullie droom waar te maken.
 
Overnachten
Onze bruidssuite is de perfecte afsluiter van deze bijzondere dag. Met king-size bed, jacuzzi en dakterras kunnen jullie nog even samen nagenieten. De volgende ochtend geniet je van een heerlijk champagne ontbijt op bed.
Uiteraard kunnen we voor jullie gasten ook een overnachting verzorgen in één van onze comfortabele kamers.'
 
Restaurant Upstairs
Wensen jullie een culinair hoogstandje waarbij een smaaksensatie is gegarandeerd? Of een feestavond in een stijlvolle, moderne zaal? Dan is Restaurant Upstairs perfect voor jullie!  Gelegen op de 1e etage, met privé dakterras, zorgen we voor een bruiloft op topniveau.

Ligging

Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Veurseweg 180
Voorschoten


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Klassiek, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 0 - 5000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja