het Rijk van de Keizer

Als bruidsparen op deze dag blijven eten tijdens onze Restaurantavond krijgen ze 1 diner van ons cadeau. Vooraf reserveren via: info@hetrijkvandekeizer.nl en erbij vermelden dat ze naar Open Toptrouwlocatie Route komen

Algemene informatie

Het Rijk van de Keizer is een creatieve en bruisende trouwlocatie tussen de Amsterdamse weilanden en Tuinen van West.
 
Werelderfgoed Locatie:
Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen want als huis der gemeente kun je hier officieel trouwen. Binnen en buiten in het groen.
De twee historische gebouwen op het terrein zijn naar elke gewenste sfeer en setting in te richten. Ook de bloeiende moestuin en de 'overdekte' binnentuin bieden talloze mogelijkheden voor de perfecte dag.
Wij hebben al heel wat pracht en praal gezien; van ingetogen tot uitbundig en extravagant. Met blote voeten dineren in de moestuin, dansen rond het open vuur, lunch aan lange tafels op de binnenplaats of een ingetogen concert in de weilanden. Laat jullie wensen spreken!

Keuken:
Huwelijken vieren wij uitbundig met verse, fantasievolle gerechten. Taart met eetbare bloemetjes en vuurwerk, theatrale gerechten op grote schalen, mondvermaakjes tussendoor en smaakvolle midnight snacks. We koken zoveel mogelijk met biologische- en seizoensproducten, onder andere uit eigen moestuin.

Ons team volgens Bruidsparen: 
Wij hebben al jaren een hecht team wat zowel op de vloer als in de keuken goed samenwerkt. Zij maken het gasten graag naar het zin, denken mee in mogelijkheden en nemen alle touwtjes uit handen. Waardoor jullie op de dag zelf alles los kunnen laten en alleen maar hoeven te genieten. 

Kom langs, de sfeer is ongedwongen. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

1 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 0
13:30 uur - 16:00 uur 0
ik weet het nog niet 1
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Joris van den Berghweg 109
Amsterdam


Mogelijkheden
  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: ja
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
    € 7500 - 10000
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja