Let op! Deze locatie is bij de aankomende editie geen deelnemer aan de Open Toptrouwlocatie Route.
Klik hier om buiten de Route om een afspraak in te plannen of voor meer informatie over deze locatie.

Het Oude Slot Heemstede

Geen deelname

Algemene informatie

Een huwelijksdag op Het Oude Slot te Heemstede zal er een zijn om nooit te vergeten. Rust en verrassing zijn de toverwoorden voor een onvergetelijke romantische huwelijksdag. Dit is allemaal mogelijk omdat het landgoed op jullie huwelijksdag volledig tot je beschikking kan zijn.

De gasten worden ontvangen door parkeerwacht en dan wandelen ze door de tuin en langs waterpartijen en maken hun entree over de monumentale brug uit 1640 voorzien van vuurpotten en komen zo op het binnen terrein. Onze herauten in middeleeuwse kostuums blazen uw gasten eventueel welkom De trouwkapel uit de 13e eeuw met achtergelegen boomgaard waar in het romantische prieel ook buiten getrouwd kan worden.

Na de huwelijksceremonie luiden wij desgewenst de klok. De theeschenkerij in de voormalige dienstwoning is zeer geschikt om de bruidsgasten te ontvangen en het Nederhuys voor het bruidsdiner en het feest. De diverse terrassen met fraaie buitenbar lenen zich perfect voor het aansnijden van de bruidstaart en de toast, de bruidsborrel en natuurlijk het bruidsdiner. Aan de eigen aanlegsteiger kunt u afmeren wanneer u per boot wil komen of gaan. Post Verkade Cruises beschikt over geweldige loungeboten.

Wij maken graag een afspraak voor een rondleiding en wisselen graag met u van gedachten voor een voorstel op maat!

Ligging

Adresgegevens

Ringvaartlaan
Heemstede


Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Hip / Modern
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse:
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja