Het Koetshuis

Wij verwelkomen alle bruidsparen met een glaasje Prosecco, een heerlijke amuse van de chef-kok en een goodiebag.

Algemene informatie

Het Koetshuis in Rotterdam is een goede keus om uw bruiloft te vieren!

Ben je op zoek naar een sfeervolle en intieme locatie voor je huwelijksdag?

Bij het Koetshuis ben je aan het juiste adres. 

Of je nu alleen de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden of alle onderdelen op 1 locatie wilt onderbrengen, wij kunnen je helpen om van je huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

 

Huwelijksvoltrekking

Het Koetshuis is trouwlocatie in de gemeente Rotterdam, specifiek in de deelgemeente IJsselmonde. Vanaf 1 januari 2014 kan er in Rotterdam 24 uur per dag en 7 dagen per week getrouwd worden (op hele en halve uren). Zo ook in het Koetshuis. 

 

Recepties en Borrels in het Koetshuis

Geef je gasten de kans om je te feliciteren in een feestelijke omgeving. Of je de receptie nu gepland hebt staan na het burgerlijk of kerkelijk huwelijk of je wilt de mensen ’s avonds de gelegenheid geven om je te feliciteren?  Het Koetshuis is een fantastische locatie om de huwelijksreceptie te organiseren. Van koffie en thee met gebak tot een uitgebreide borrel met bittergarnituur; samen zorgen we ervoor dat het je gasten aan niets zal ontbreken.

De invulling van jullie receptie doen we natuurlijk samen, want de dag moet precies zijn zoals jullie voor ogen hebben. Uiteraard hebben wij suggesties. Op die manier hoef je niet alles zelf te bedenken!

 

Dansen en feesten in het Koetshuis

Een knalfeest met je vrienden en familie? Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor je spetterende bruiloftsfeest ben je bij ons zeker aan het goede adres. Het Koetshuis is namelijk een fantastische feestlocatie! Wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de sfeer en de service. U zorgt voor de gezelligheid. Met deze combinatie kan uw feestavond niet meer stuk. Eventueel helpen we je ook met de muzikale invulling.

Feestavonden tot 240 personen zijn voor ons geen enkel probleem. Ben je met meer gasten? Dan kunnen we de locatie zeer eenvoudig uitbreiden middels tenten.

 

Dineren in het Koetshuis

Intiem met een klein gezelschap of juist met een grote groep? Uiteraard is het in het Koetshuis mogelijk om te dineren. Zowel uitgeserveerde diners als buffetten kunnen door ons georganiseerd worden. Wij kunnen helpen met meerdere suggesties zowel in diner als buffet vorm. Denk je aan een uitgebreid luxe 5 gangen diner of juist aan een simpel buffet met sate, rijst en salades? Wil je liever een Tapasbuffet of een Barbecue? Het Koetshuis kan aan alle wensen voldoen! Hebben wij niet de juiste suggestie paraat? Dan maken we er één op maat!

Omdat het Koetshuis geen restaurant is, is het niet mogelijk om a la carte te eten. Ter plekke een keuze maken is dus niet mogelijk. Informeer naar onze dinerproeverij! Wij serveren het diner aan tafel, maar u heeft nog steeds keuze vrijheid ter plaatse! Een uitgeserveerd diner verzorgen wij (als onderdeel van een uitgebreider programma) vanaf 20 personen. Een warm en koud buffet al vanaf 15 personen! Uiteraard denken wij ook aan de kleintjes. Voor kinderen tot 11 jaar serveren wij (indien gewenst) een kindermenu!

 

Kerkelijke inzegening

Wilt u uw huwelijk ook kerkelijk laten bezegelen? Dat kan in de naastgelegen Adriaen Janszkerk!

 

Offerte op maat

Omdat wij niet werken met standaard pakketten, kun je met alle wensen bij ons terecht. Wij staan jullie graag te woord met ons advies op maat.

Ligging

Adresgegevens

Kasteelweg 53
Rotterdam


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
21 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Klassiek, Romantisch
Eigen catering mogelijk: ja
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 5000 - 7500
Buiten trouwen: ja