Green Village

Bij Green Village krijgen jullie een goed beeld hoe een dag er uit kan komen te zien. Wij geven jullie graag een rondleiding en onder het genot van een hapje en een drankje bespreken wij graag de diverse mogelijkheden.
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een glas Prosecco voor alle daggasten op jullie huwelijk aan.

Algemene informatie

Green Village in Nieuwegein feliciteert jullie met jullie voorgenomen huwelijk!

Zorgeloos genieten van jullie eigen bruiloft. Kan dat? Bij Green Village zeker! Wij leggen jullie en jullie gasten graag in de watten en zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo wordt deze bijzondere dag precies zoals jullie voor ogen hebben.

Volop genieten van jullie huwelijksdag
Green Village biedt jullie de combinatie van gemak en luxe. Er valt al over zoveel dingen na te denken, zoals de bruidstaart, culinaire invulling, decoratie, gastenlijst en bruidsvideo. Als jullie deze bijzondere dag bij Green Village vieren, hoeven jullie zich hier geen zorgen over te maken. Wij denken graag met jullie mee, zodat jullie volop kunt genieten.

Lijkt het jullie niet heerlijk om uw ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie te laten plaatsvinden? Dat scheelt een hoop geregel. Een locatie die bovendien exclusief is gereserveerd voor jullie bruiloft? Zo kunnen jullie optimaal genieten van het eigen gezelschap. Bovendien hoeven jullie bij Green Village niet vooruit te lopen op het grillige Nederlandse weer. Bij mooi weer kunnen jullie romantisch buiten onder de appelboom trouwen, maar jullie ceremonie valt bij regen zeker niet in het water. In dat geval trouwen jullie in een van de prachtige sfeervolle ruimtes in de boerderij.

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een afspraak om de specifieke wensen te inventariseren. Kom gerust een keer kijken. Wij staan voor jullie klaar.

Ligging

Adresgegevens

Blokhoeve 7
Nieuwegein


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
25 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Hip / Modern, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 5000 - 7500
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja