Green Village

Bij Green Village krijgen jullie een goed beeld hoe een dag er uit kan komen te zien. Wij geven jullie graag een rondleiding en onder het genot van een hapje en een drankje bespreken wij graag de diverse mogelijkheden.
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een glas Prosecco voor alle daggasten op jullie huwelijk aan.

Algemene informatie

Green Village in Nieuwegein feliciteert u met uw voorgenomen huwelijk!

Zorgeloos genieten van uw eigen bruiloft. Kan dat? Bij Green Village zeker! Wij leggen u en uw gasten graag in de watten en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zo wordt deze bijzondere dag precies zoals u voor ogen had.

Volop genieten van uw huwelijksdag
Green Village biedt u de combinatie van gemak en luxe. Er valt al over zoveel dingen na te denken, zoals de bruidstaart, culinaire invulling, decoratie, gastenlijst en bruidsvideo. Als u uw huwelijksdag bij Green Village viert, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij denken graag met u mee, zodat u volop kunt genieten.

Lijkt het u niet heerlijk om uw ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie te laten plaatsvinden? Dat scheelt een hoop geregel. Een locatie die bovendien exclusief is gereserveerd voor uw bruiloft? Zo kunt u optimaal genieten van uw eigen gezelschap. Bovendien hoeft u bij Green Village niet vooruit te lopen op het grillige Nederlandse weer. Bij mooi weer kunt u romantisch buiten onder de appelboom trouwen, maar uw ceremonie valt bij regen zeker niet in het water. In dat geval trouwt u in een van de prachtige sfeervolle ruimtes in de boerderij.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een afspraak om uw specifieke wensen te inventariseren. Komt u gerust een keer kijken. Wij staan voor u klaar.

Ligging

Adresgegevens

Blokhoeve 7
Nieuwegein


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Hip / Modern, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja