Finley het Witte Huis

Tijdens deze open dag worden jullie ontvangen met verrassende food items waarna jullie een rondleiding krijgen van een van ons event creators en voorzien worden van alle benodigde informatie. Ook zullen er partners aanwezig zijn die jullie kunnen inspireren voor de bruiloft.  Natuurlijk zijn kinderen, vrienden en familie ook van harte welkom op deze dag. Als afsluiter ontvangt elk bruidspaar een prachtige goodiebag.

Algemene informatie

Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht is een prachtige locatie om te trouwen aan het water!  Deze villa is Trouwlocatie van het jaar 2014.
Een dag om nooit te vergeten, dat betekent uw huwelijk bij Finley Het Witte Huis. Wij van Finley begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is.
Gelegen aan de Loosdrechtse plassen, met een uitzicht die u meevoert naar de Cote d'azur, betreedt u een nieuwe wereld. Een wereld waarin een geweldig ontvangst de standaard is, bedieningsmedewerkers enthousiast zijn en een persoonlijke ceremoniemeester altijd uw wensen voorop zet. Een wereld waarin aandacht is voor de kleinste details, in aankleding, muziek, en uiteraard voor uw huwelijk. Een wereld die blijft verrassen. Trouwen bij Finley Het Witte Huis is een onvergetelijke belevenis, voor zowel u als uw gasten.
Hieronder een kleine selectie  van wat u sowieso al standaard krijgt bij Finley Het Witte Huis als u bij ons trouwt; 
Moderne en intiem interieur
Eigen jachthaven
Adembenemend uitzicht
Tuin grenzend aan het water
Fakkels die het aanzicht verwarmen
Verfrissende Rituals aroma’s
Robuuste kaarsen en kussens voor in de lounge in kleuren naar wens
Achtergrondmuziek in alle ruimtes
Sfeerverlichting (LED) in Het Witte Huis en rondom Het Witte Huis in kleur naar wens
 
Zoekt u als weddingplanner nog een bijzonder mooie locatie voor uw bruidspaar op deze data? Doe een informatie aanvraag voor de beschikbare data. De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?

Finley maakt graag uw offerte compleet naar uw wensen geheel op maat. Daarnaast hebben we voor uw dag-en avondgasten ook 2 uitgebreide programma’s te weten: Finley Classic & Finley Exclusive . Deze programma’s worden met per persoonsprijzen aangeboden.

De complete dag, aangeboden op de meest bijzondere locatie van Nederland en geleid door een professional team dat ‘Experience the Difference’ voorop stelt. Wij bieden ongekend veel mogelijkheden tot uitbreiding. Onbereikbaar? Zeker niet! Op maandag, dinsdag of woensdag is ‘Het Witte Huis’ met een zeer aantrekkelijk arrangement bereikbaarder dan ooit voor bruidsparen die hun trouwdroom graag in vervulling zien gaan.

Een huwelijk bij Finley "Het Witte Huis’’ staat garant voor pure romantiek, zorgeloos genieten en uitmuntende service voor u èn uw gasten. Dit alles in een stijlvolle en adembenemende omgeving aan het water.
* Let op. Finley hanteert in de maanden Juni & September een minimale besteding van € 12.500,- op de vrijdagen en zaterdagen en € 7000,- op doordeweekse dagen. In de overige maanden is er een minimale besteding van €10.000,- op de vrijdagen en zaterdagen. Op de overige dagen hanteren wij geen minimale besteding.

Ligging

Adresgegevens

Nieuw Loosdrechtsedijk 242
Nieuw-Loosdrecht


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
2 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Hip / Modern, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 7500 - 10000
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja