Finley het Witte Huis

Tijdens deze opendag worden jullie ontvangen met verrassende food items waarna jullie een rondleiding krijgen van een van ons event creators en voorzien worden van alle benodigde informatie. Ook zullen er partners aanwezig zijn die jullie kunnen inspireren voor de bruiloft.  Natuurlijk zijn kinderen, vrienden en familie ook van harte welkom op deze dag. Als afsluiter ontvangt elk bruidspaar een prachtige goodiebag.

Algemene informatie

Finley het Witte Huis in Loosdrecht is een schitterende locatie om te trouwen aan het water!  En Finley het Witte  Huis is meerdere malen bekroond met de Toptrouwlocatie award.

Een dag om nooit te vergeten, dat betekent je huwelijk bij Finley het Witte Huis. En een dag waarop alles klopt. 

Zie je het al voor je, de gezichten van je gasten als je per boot als bruidspaar je entree maakt bij de rietgedekte villa met tuin aan de Loosdrechtse Plassen..En dan moet de echte betovering nog beginnen!. De ontvangst door jullie als stralend bruidspaar, in de tuin met een feestelijk glas cava. Het jawoord in de koepelzaal met uitzicht over het water. De lange, feestelijk gedekte tafels tijdens de BBQ of het diner buiten op het terras of binnen in de Villa.En daarna..een swingend, warm feest waar iedereen jaren later nog over praat. En als jij samen met je gasten aan het genieten bent, zorgt ons ervaren en gastvrije team ervoor dat geen enkel datail van je feest wordt vergeten.Je huwelijksdag bij Finley het Witte Huis is een dag waarop echt alles klopt!Zoek je een bijzonder mooie locatie voor je bruidspaar op deze data? Doe een informatie aanvraag voor de beschikbaarheid van je voorkeursdatum.De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets zijn we meerdere malen bekroond met de Toptrouwlocatie Award
We hebben om je veel geregel uit handen te nemen 3 arrangementen samengesteld - the Classic Waterfront Wedding, the Exclusive Waterfront Wedding en the Daytime Waterfront Wedding.Steeds gebaseerd op 30 daggasten en 90 avondgasten. Afhankelijk van de dag in de week en de maand varieren onze prijzen . The Classic Waterfront Wedding tussen de E 8.750,00 en E 12. 500,00, The Exclusive Waterfrond Wedding tussen de E 12.250,00 en E 17.500,00 en the Daytime Waterfrond wedding tussen de E 8.000,00 en E 10.000. Maar natuurlijk kunnen we ook altijd een offerte op maat voor je maken! maken graag een offerte compleet naar uw wensen geheel op maat. We hanteren altijd een minimum bestedingsbedrag. Ook dit is weer afhankelijk van de dag in de week en de maand - alle data met minimumbestedingsbedragen en kortingspercentages vind je op onze kortingskalender. Het minimum bestedingsbedrag varieert van E 5.000 tot E 12.500,00 Een huwelijk bij Finley "Het Witte Huis’’ staat garant voor pure romantiek, zorgeloos genieten en uitmuntende service voor u èn uw gasten. Dit alles in een stijlvolle en adembenemende omgeving aan het water.

Ligging

Adresgegevens

Nieuw Loosdrechtsedijk 242
Nieuw-Loosdrecht


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
21 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Hip / Modern, Romantisch
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 5000 - 7500
Buiten trouwen: ja
Fotoreportage: ja