Let op! Deze locatie is bij de aankomende editie geen deelnemer aan de Open Toptrouwlocatie Route.
Klik hier om buiten de Route om een afspraak in te plannen of voor meer informatie over deze locatie.

Feel Good TentEvent

Geen deelname

Algemene informatie

Ja! zeggen midden in het BOS
Stel je voor jullie huwelijk … trouwen midden in het bos op Landgoed Pijnenburg Lage Vuursche. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Zorgeloos genieten samen met je familie en vrienden. Receptie, diner en een geweldige feestavond. Alles tot in de puntjes geregeld, gastvrij met oog voor detail. 

Een toast met Champagne bij knappend kampvuur
Elkaar het ja-woord geven op de mooiste dag van je leven. Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toast met champagne bij knappend kampvuur.
's Avonds ... een weergaloos feest! Buiten of binnen in onze comfortabele warme tenten met alle luxe voorzieningen. Het pad terug vormt de laatste verrassing van de avond: een romantische fakkelwandeling door een feeëriek verlicht bos.

Receptie, diner en een geweldige feestavond
Van ideevorming tot totaalorganisatie van jullie bruiloft. We bieden je het gemak van onze mooie locatie én organisatie onder één dak. Vanuit alle vrijheid om te kiezen voor precies die invulling waar jij gelukkig van wordt. De keuken van Feel Good TentEvent is in vele stijlen en smaken. Van dineren aan lange tafels tot heerlijk mediterraans dinerbuffet met pizza-slices uit de houtgestookte oven en stoere buiten BBQ. Wij denken graag met jullie mee om jullie ideeën te vertalen naar een onvergetelijke beleving. Sfeervol ongedwongen genieten in de natuur. 

Uitstekend bereikbaar midden in het land  
De officiële trouwlocatie van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is centraal gelegen iets ten noorden van Utrecht. Uitstekend bereikbaar – ook voor minder validen - op enkele autominuten van de A27. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Welkom!
Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven en inspiratie op te doen. 
We kijken met veel plezier uit naar je komst!

Ligging

Adresgegevens

Hoge Vuurseweg 11
Lage Vuursche


Mogelijkheden
  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
  • Eigen catering mogelijk: nee
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
    € 7500 - 10000
  • Buiten trouwen: ja
  • Fotoreportage: ja