De Landgoederij

Algemene informatie

De Landgoederij in Bunnik is een bijzondere toptrouwlocatie op een rustieke, groene plek aan de rivier de Kromme Rijn!
 
Op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik, onder de rook van Utrecht, vindt u De Landgoederij. Een unieke en bijzondere trouwlocatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerenoveerd. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven.

Wij kunnen uw gasten ontvangen op het terras terwijl u een geweldige entree maakt vanaf het water. Na een feestelijke receptie kunt u dineren op het terras of in een van onze zalen om vervolgens de avond af te sluiten met een onvergetelijk feest in De Deel. Het is bij De Landgoederij ook mogelijk om alleen de trouwplechtigheid te houden. Het is mogelijk om te trouwen, vergaderen of dineren in het naastgelegen Kasteel Cammingha. 

Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. De Landgoederij bezorgt u en uw gasten een dag of avond om nooit meer te vergeten. Van sales tot uitvoering, ons gastvrije team staat voor u klaar om u alle zorg uit handen te nemen!

Tel daarbij het ruime eigen parkeerterrein (200 eigen plaatsen), de prachtige terrassen, de kasteeltuin en de romantische omgeving bij op en u heeft de perfecte locatie!

De Landgoederij is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. De Landgoederij heeft dus alle kennis in huis om, samen met u, de perfecte dag neer te zetten!

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

1 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 0
13:30 uur - 16:00 uur 0
ik weet het nog niet 1
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Camminghalaan 30
Bunnik


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Hip / Modern, Landelijk, Romantisch
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 0 - 5000
  € 5000 - 7500
  € 7500 - 10000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja
 • Overnachten: Ja