Buitenplaats Sparrendaal

Algemene informatie

Stijlvol en romantisch trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen, omgeving Utrecht
 
Bij Buitenplaats Sparrendaal kunnen jullie je hele huwelijksdag uitbundig vieren! Trouwen (binnen of buiten), receptie, diner en feest; tijdens de dag kunnen jullie en jullie gasten van de verschillende zalen en de heerlijke tuinen genieten. Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd, geborreld en gegeten worden. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage. Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op het landgoed: Exclusiviteit gegarandeerd!
 
Jullie trouwdag
Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag, verrukkelijk eten en drinken, een geweldige en vriendelijke service en aandacht voor details. Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover!
 
Eigentijds interieur
Het landhuis bestaat uit verschillende, prachtig gedecoreerde ruimtes, verspreid over 2 etages, die afgelopen zomer opnieuw zijn ingericht en zijn voorzien van een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle ruimte!
 
Overnachten
In de directe omgeving van de buitenplaats zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden.
 
Ruime ervaring
Buitenplaats Sparrendaal heeft sinds vorig jaar een nieuwe eigenaar en is daarmee familie geworden van Buitenplaats Amerongen. Jullie kunnen dan ook gebruik maken van de ruime ervaring bij het vormgeven en de organisatie van jullie huwelijksdag. Wij kijken er naar uit jullie mooiste dag te organiseren, welkom!

Ligging

Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

Hoofdstraat 89
Driebergen-Rijsenburg


Mogelijkheden
 • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
 • Diner locatie
 • Hip / Modern
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Live muziek mogelijk: ja
 • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
  € 5000 - 7500
  € 7500 - 10000
 • Buiten trouwen: ja
 • Fotoreportage: ja