BoatHouse

Bij BoatHouse worden jullie ontvangen door het vriendelijke personeel met een drankje naar keuze. Onze sales manager zal jullie alles laten zien en de sfeer laten proeven! BoatHouse staat voor beleving en dat zullen jullie ook zeker mee maken!
Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route bieden wij jullie een romantisch voorproef diner aan in ons restaurant, om zo alvast in de stemming te komen voor jullie huwelijksdag.

Algemene informatie

BoatHouse is een gezellige, levendige horecabelevenis aan de oevers van de Noorderplassen.

Uniek in zijn soort qua inrichting, architectuur en karakter. De mogelijkheden voor een unieke bruiloft zijn legio en ongekend.

 

Romantisch Trouwen aan het water

Via de brug over het “Falling Water” worden jullie verwelkomd door jullie gasten. Of je kiest voor een spectaculaire aankomst over het water en bereikt de bruiloftsgasten via de brede aanlegsteiger. Jullie receptie, intiem diner of spetterende avond worden tot in detail verzorgd.

 

Drie multifunctionele zalen met elk een eigen buitenterras aan het water, zullen van jullie bruiloft een succes maken. Bij de receptie zal het jullie gasten aan niets ontbreken. Gevarieerde hapjes van luxe exclusief tot eenvoudig maar leuk. Een verrassend diner wordt met jullie samengesteld en daarna wordt de avond geheel naar jullie wensen ingevuld voor de afsluiting van een onvergetelijke dag.

BoatHouse geeft jullie een superbruiloft!

Ligging

Adresgegevens

Noorderplassenweg 150
Almere


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
4 bruidsparen komen langs
Mogelijkheden
Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
Diner locatie
Landelijk
Eigen catering mogelijk: nee
Live muziek mogelijk: ja
Prijsklasse: € 0 - 5000
Buiten trouwen: ja