Algemene informatie

Villa Westend in Velserbroek maakt uw huwelijksdag is de mooiste dag van uw leven. Die dag viert u natuurlijk graag in een mooie omgeving. Wij hebben alles in huis om het u en uw gasten naar de zin te maken.
Wij vullen graag uw dag in: van lunch tot diner, van intieme high-tea tot een grandioos feest! Villa Westend is een officiële trouwlocatie. Het ja-woord kunt u bij ons geven met de voeten in het zand of binnen in onze stijlvolle zaal.
 
Receptie
Een mooie receptie behoort tot de mogelijkheden, maar ook een verrassend spectaculaire! Trendy drankjes & hapjes, muziek, act etc. Laat uw fantasie gaan en wij maken een passend voorstel op maat. Brunch, buffet of exclusief diner Van simpel tot exclusief, voor ieder budget kan er iets moois geserveerd worden.
 
Diner
Voor een sitdown diner- walking dinner of informele BBQ van de grill bent u bij Villa Westend aan het juiste adres voor uw huwelijksdiner. Voor groepen van 20 tot 500 gasten hebben we diverse mogelijkheden qua catering.
 
Feestavond
Voor 30 tot 500 gasten, op basis van uitkoop op nacalculatie met diverse hapjes te serveren. Wij maken van uw huwelijksdag en feest een onvergetelijk moment.
 
We stellen graag een programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën. Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Ligging

sluiten

Je moet eerst nog even inloggen:
of maak een account aan:

 Account maken »