Algemene informatie

Landgoed Ridderhofstad Rhijnauwen in Bunnik is sinds jaren het idyllische decor van bijzondere feesten en trouwerijen!
 
Wat is er nu spannender en romantischer dan stijlvol te trouwen in een middeleeuws landhuis? Stayokay Utrecht-Bunnik is sinds 1933 gastheer van de Ridderhofstad Rhijnauwen.  
 
Ligging aan het water
 
Tussen Utrecht en Bunnik ligt, in een bocht van de Kromme Rijn, het landhuis Ridderhofstad Rhijnauwen. Dit landhuis is omgeven door de  prachtige landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. Het prachtige landhuis van de Ridderhofstad is dé ideale locatie voor een onvergetelijke bruiloft of feestavond.
 
Trouwen, dineren, feesten en slapen onder één dak
 
Sinds 2011 mag er officieel getrouwd worden in het landhuis. Maar ook voor een verzorgde receptie, een gezellige borrel, een stijlvol diner of een geweldige  feestavond ben je bij Stayokay aan het juiste adres. Lekker met alle gasten blijven slapen? Ook dat is mogelijk. Het landhuis biedt namelijk  76 slaapplaatsen. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar. Een perfect moment om even met elkaar na te praten.
 
Exclusief
 
Het landhuis wordt altijd exclusief gereserveerd voor jullie dag. Op basis van de wensen wordt er een passende offerte gemaakt en deze wordt persoonlijk met jullie besproken.

Ligging

sluiten

Je moet eerst nog even inloggen:
of maak een account aan:

 Account maken »