Kompaszaal

Algemene informatie

De Kompaszaal in Amsterdam is de voormalige aankomst- en vertrekhal uit 1956 van de KNSM op het KNSM-eiland. Een unieke locatie waar je je buiten de stad waant op toch maar 10 min van het centraal station.

Deze bijzondere ruimte bevindt zich op de 1e etage met subliem terras aan het water met uitzicht over het IJ en in de zomer zon tot zonsondergang. De ingang op de Begane grond is van architecturale schoonheid. De ruimte - 500 m2 - is in oorspronkelijke staat en is voorzien van modern interieur, mooie bar en een professionele keuken.

De Kompaszaal is in het dagelijks leven een grand cafe-restaurant. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van een high-end catering al is het inhuren van eigen food catering ook mogelijk. 

Bij verhuur is de ruimte flexibel in gebruik en inrichting. dmv gordijnen en schotten kunnen we het intiemer maak naar uw wensen. Zo ook is de ruimte flexibel in te organiseren evenementen. Van bruiloft ceremonie tot receptie tot diner tot feest of alle combinaties daarvan.

Voor elke bruiloft, groot of klein, biedt de Kompaszaal een zeer warme en gastvrije omgeving en sfeer. 

Aarzel niet om contact op te nemen met ons om zo meer infornmtie te ontvangen en om een afspraak te maken voor bezichtiging. Wij denken graag mee en bijna alle wensen zijn te realiseren want het is jullie belangrijkste dag!

Ligging

Plan je bezichtiging

Verwachte drukte op deze locatie:

3 bruidsparen komen langs
11:00 uur - 13:30 uur 1
13:30 uur - 16:00 uur 0
ik weet het nog niet 2
Ja, ik kom bij deze locatie kijken!

Adresgegevens

KNSM-Laan 311
Amsterdam


Mogelijkheden
  • Trouw-, Receptie- & Feestlocatie
  • Diner locatie
  • Klassiek, Hip / Modern
  • Eigen catering mogelijk: ja
  • Live muziek mogelijk: ja
  • Prijsklasse:  Dit is een prijsindicatie voor 30 daggasten en 100 avondgasten
    € 5000 - 7500
  • Fotoreportage: ja