Kasteel Montfoort

Kom langs bij Kasteel Montfoort en ontvang bij een definitieve reservering de overnachting in de bruidssuite cadeau

Algemene informatie

Kasteel Montfoort is de toplocatie in Midden Nederland voor uw romantische bruiloft! 

Het kasteel is geheel gerenoveerd en vernieuwd volgens de wensen van deze tijd. De sfeervol ingerichte ruimtes benadrukken het karakter van het Kasteel. Met moderne belichting kan elke gewenste sfeer worden gecreëerd. Het terras op het binnenplein van het Kasteel is met twee oude kastanjebomen een pracht van een pleisterplaats. Het Kasteel is 6 dagen per week geopend! Wij ontvangen u graag op dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur, en op zondag tot 17:00 uur voor een drankje met iets lekkers. Vanaf 12.00 uur is onze keuken geopend voor een overheerlijke lunch. Tijdens de middaguren kunt u tevens bij ons terecht voor een smakelijke high tea of high wine en aansluitend verwelkomen wij u graag voor een culinair diner.

Wat u ook wilt organiseren; een vergadering, diner, feest, bruiloft, verjaardag, wij staan open voor uw wensen en staan borg voor een onvergetelijke happening.

U kunt ook een afspraak maken en uw wensen voorstellen in een persoonlijk gesprek. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via het informatieformulier.   

Ligging

Adresgegevens

Kasteelplein 1
Montfoort


35 bruidsparen komen langs