Algemene informatie

Kasteel Keukenhof in Lisse is het stralende middelpunt van een prachtig rustiek landgoed en gelegen op slechts 15 minuten van Amsterdam. De rust, de romantische en idyllische sfeer en de prachtige locaties : aan alles is aandacht besteed om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken! Bijzonder, uniek en budgettair toch bereikbaar. 

 

Jullie eigen Kasteel voor 1 dag!

Zodra je het kasteel binnenkomt valt direct de huiselijke, vriendelijke en gastvrije sfeer op. Jullie krijgen het aangename gevoel dat ons Kasteel tijdens jullie huwelijksdag als jullie eigen huis dient.

 

Het kasteel beschikt over verschillende stijlvolle salons voor tal van activiteiten. Na een romantische huwelijksvoltrekking stellen wij uiteraard balkon beschikbaar voor een balkonscene met feestelijke toost. Na de toost en het maken van groepsfotos bieden de salons binnen ruimte voor het aansnijden van de bruidstaart, een sfeervolle receptie, intiem aperitief of stijlvol diner. En bij mooi weer kunnen deze activiteiten uiteraard buiten plaatsvinden in de prachtig aangelegde en onderhouden tuinen:   het kan én mag allemaal!

 

Koetshuis

Verscholen tussen de bossen verrijst ons statige Koetshuis dat beschikt over een Grote Salon, iets kleinere en knusse stallen en twee grote zonnige terrassen met prachtig uitzicht over de kasteeltuinen.

 

Het Koetshuis is ideaal geschikt voor recepties, diners of spetterende feestavonden tot maximaal 250 gasten. Daarnaast mag er zelfs getrouwd worden in de Grote Salon waar jullie dan ongeveer 175 gasten kunnen verwelkomen.

 

Frederik’s  Hof
In Nederland een locatie vinden die zo sprookjesachtig is als het Frederik’s Hof is moeilijk. Deze schitterende ommuurde buitenlocatie maakt het mogelijk om in intieme sfeer buitenrecepties, diners, of feestavonden te organiseren waarbij naar wens prachtige tenten geplaatst kunnen worden om zo maximaal 300 gasten te verwelkomen. Het ‘Zwitserse Speelhuis’ in deze tuin biedt ruimte aan maximaal 40 gasten en ideaal geschikt om de bruiloftsgasten vooraf te ontvangen met een kopje koffie of thee.

 

Buiten trouwen in schitterende tuinen

Er zijn maar weinige locaties die zo veel aandacht besteden aan de tuinen als Kasteel Keukenhof en ook in de tuinen mag je trouwen. Zie je het al voor je: kraakhelder witte stoelen die smetteloos afsteken bij het frisgroene gras en de halfbewolkte hemel, met daarachter het imposante kasteel. De reusachtige en oeroude bomen tekenen voor net dat beetje meer intimiteit en beschutting tegen de wind.

 

Wij nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking met onze verschillende locaties en bespreken graag de vele mogelijkheden om ook jullie dag op Keukenhof uniek en onvergetelijk te maken!

Ligging

sluiten

Je moet eerst nog even inloggen:
of maak een account aan:

 Account maken »