Green Village

Kom langs bij Green Village en ontvang bij een definitieve reservering een decoratiepakket met o.a. een witte loper en candle bags t.w.v. € 200,-

Algemene informatie

Green Village in Nieuwegein feliciteert u met uw voorgenomen huwelijk!
 
Green Village is rustig gelegen aan de rand van Nieuwegein, net onder de rook van Utrecht. De voormalige boerderij heeft sfeervolle zalen een adembenemende buitenentourage, ruime parkeergelegenheid en een riant terras met uitzicht op rustiek water. De sfeervolle uitstraling en de persoonlijke service vormen een uitstekende combinatie, kortom perfect voor uw bruiloft.

Elkaar het jawoord geven is een belangrijke dag in uw leven. Onze locatie met schitterende tuin kan als trouwdecor dienen om elkaar het jawoord te geven. Tevens een uitermate geschikte locatie voor uw feest, receptie of diner. Ook onze gekwalificeerde koks en attente bediening zullen hun steentje bijdragen aan deze mooie dag. Wij weten als geen ander, dat deze dag, zo speciaal mogelijk moet verlopen en zullen dan ook alles in werking stellen aan uw verwachtingen te voldoen. Wij helpen u graag met het samenstellen van deze speciale dag en kijken ernaar uit u te mogen ontvangen.

Niet alleen in het voorjaar of in de zomer is Green Village geschikt als trouwlocatie. Wat dacht u van een romantische winterwonder wedding. Uw bruiloft vieren tijdens de winter maanden waarbij de boerderij en de tuinen verlicht is met 100.000 lichtjes.

Wij zijn meer dan een gesprekspartner alleen, wij adviseren u graag met betrekking tot:
Bruidstaarten
Muziek, bands, acts etc.
Bloemdecoratie / bloemisten
Hotelovernachtingen
Trouwauto’s en vervoer
Fotografie
En nog veel meer…

Ligging

Geselecteerde locaties (0)


Lijst aanpassen »
Mijn route plannen »

Adresgegevens

Blokhoeve 7
Nieuwegein


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
2 bruidsparen komen langs