Algemene informatie

Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht is een prachtige locatie om te trouwen aan het water!

 

Een dag om nooit te vergeten, dat betekent uw huwelijk bij Finley Het Witte Huis. Wij van Finley begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is.

 

Bent u opzoek naar uw unieke Feest- of Trouwlocatie? Kom dan   Zondag 9 februari 2014 naar Finley Het Witte Huis voor de “Finley Wedding Experience” tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

 

Gelegen aan de Loosdrechtse plassen, met een uitzicht die u meevoert naar de Cote d’azur, betreedt u een nieuwe wereld. Een wereld waarin een geweldig ontvangst de standaard is, bedieningsmedewerkers enthousiast zijn en een persoonlijke ceremoniemeester altijd uw wensen voorop zet. Een wereld waarin aandacht is voor de kleinste details, in aankleding, muziek, en uiteraard voor uw huwelijk. Een wereld die blijft verrassen. Trouwen bij Finley Het Witte Huis is een onvergetelijke belevenis, voor zowel u als uw gasten.
Hieronder een kleine selectie  van wat u sowieso al standaard krijgt bij Finley Het Witte Huis als u bij ons trouwt;

 

Moderne en intiem interieur

Eigen jachthaven

Adembenemend uitzicht

Tuin grenzend aan het water

Fakkels die het aanzicht verwarmen

Verfrissende Rituals aroma’s

Robuuste kaarsen en kussens voor in de lounge in kleuren naar wens

Achtergrondmuziek in alle ruimtes
Sfeerverlichting (LED) in Het Witte Huis en rondom Het Witte Huis in kleur naar wens

 

We hebben nog een aantal mooie data beschikbaar voor de zomer van 2014, onder andere:  
Zaterdag 10 mei
Vrijdag 23 mei
Vrijdag 13 juni
Vrijdag 20 juni  
Vrijdag 11 juli
Vrijdag 25 en zaterdag 26 juli
Zaterdag 2 augustus
Donderdag 21 augustus
Vrijdag 19 september
Zaterdag 26 september

 

Stuk voor stuk waanzinnig mooie dagen om te trouwen bij Het Witte Huis. Zoekt u als weddingplanner nog een waanzinnig mooie locatie voor uw bruidspaar op deze data? Voor meer informatie over Het Witte Huis of de beschikbare data bezoek de website of doe een informatie aanvraag of meld je aan voor de Open Toptrouwlocatie Route op 9 februari 2014.

 

De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?

 

Finley maakt graag uw offerte compleet naar uw wensen geheel op maat. Daarnaast hebben we voor uw dag-en avondgasten ook 3 uitgebreide programma’s te weten: Finley Classic, Finley Exclusive & Finley Supreme . Deze programma’s worden met per persoonsprijzen aangeboden.

 

De complete dag, aangeboden op de meest bijzondere locatie van Nederland en geleid door een professional team dat ‘Experience the Difference’ voorop stelt. Wij bieden ongekend veel mogelijkheden tot uitbreiding. Onbereikbaar? Zeker niet! Op maandag, dinsdag of woensdag is ‘Het Witte Huis’ met een zeer aantrekkelijk arrangement bereikbaarder dan ooit voor bruidsparen die hun trouwdroom graag in vervulling zien gaan.

 

Een huwelijk bij Finley “Het Witte Huis’’ staat garant voor pure romantiek, zorgeloos genieten en uitmuntende service voor u èn uw gasten. Dit alles in een stijlvolle en adembenemende omgeving aan het water.

Ligging

sluiten

Je moet eerst nog even inloggen:
of maak een account aan:

 Account maken »