Finley het Witte Huis

Kom langs bij Finley het Witte Huis

Algemene informatie

Finley het Witte Huis in Nieuw-Loosdrecht is een prachtige locatie om te trouwen aan het water!  Deze villa is Trouwlocatie van het jaar 2014.

 

Een dag om nooit te vergeten, dat betekent uw huwelijk bij Finley Het Witte Huis. Wij van Finley begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is.

 

Gelegen aan de Loosdrechtse plassen, met een uitzicht die u meevoert naar de Cote d'azur, betreedt u een nieuwe wereld. Een wereld waarin een geweldig ontvangst de standaard is, bedieningsmedewerkers enthousiast zijn en een persoonlijke ceremoniemeester altijd uw wensen voorop zet. Een wereld waarin aandacht is voor de kleinste details, in aankleding, muziek, en uiteraard voor uw huwelijk. Een wereld die blijft verrassen. Trouwen bij Finley Het Witte Huis is een onvergetelijke belevenis, voor zowel u als uw gasten.
Hieronder een kleine selectie  van wat u sowieso al standaard krijgt bij Finley Het Witte Huis als u bij ons trouwt;

 Moderne en intiem interieurEigen jachthavenAdembenemend uitzichtTuin grenzend aan het waterFakkels die het aanzicht verwarmenVerfrissende Rituals aroma’sRobuuste kaarsen en kussens voor in de lounge in kleuren naar wensAchtergrondmuziek in alle ruimtesSfeerverlichting (LED) in Het Witte Huis en rondom Het Witte Huis in kleur naar wens

 

We hebben nog veel mooie dagen vrij waaronder deze pareltjes van data voor de zomer van 2015:  

 

Zaterdag 2 mei

Vrijdag 8 mei


Vrijdag 15 mei


Vrijdag 22 mei


Zaterdag 23 mei


Vrijdag 26 juni


Vrijdag 3 juli


Zaterdag 1 augustus


Vrijdag 7 augustus


Zaterdag 15 augustusStuk voor stuk waanzinnig mooie dagen om te trouwen bij Het Witte Huis. Zoekt u als weddingplanner nog een bijzonder mooie locatie voor uw bruidspaar op deze data? Bezoek de website voor meer informatie over Het Witte Huis of de beschikbare data of doe een informatie aanvraag

De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?

Finley maakt graag uw offerte compleet naar uw wensen geheel op maat. Daarnaast hebben we voor uw dag-en avondgasten ook 2 uitgebreide programma’s te weten: Finley Classic & Finley Exclusive . Deze programma’s worden met per persoonsprijzen aangeboden.

De complete dag, aangeboden op de meest bijzondere locatie van Nederland en geleid door een professional team dat ‘Experience the Difference’ voorop stelt. Wij bieden ongekend veel mogelijkheden tot uitbreiding. Onbereikbaar? Zeker niet! Op maandag, dinsdag of woensdag is ‘Het Witte Huis’ met een zeer aantrekkelijk arrangement bereikbaarder dan ooit voor bruidsparen die hun trouwdroom graag in vervulling zien gaan.

Een huwelijk bij Finley "Het Witte Huis’’ staat garant voor pure romantiek, zorgeloos genieten en uitmuntende service voor u èn uw gasten. Dit alles in een stijlvolle en adembenemende omgeving aan het water.

* Let op. Finley hanteert in de maanden Juni & September een minimale besteding van € 12.500,- op de vrijdagen en zaterdagen. In de overige maanden is er een minimale besteding van €10.000,- op de vrijdagen en zaterdagen. Op de overige dagen hanteren wij geen minimale besteding.

Ligging

Geselecteerde locaties (0)


Lijst aanpassen »
Mijn route plannen »

Adresgegevens

Nieuw Loosdrechtsedijk 242
Nieuw-Loosdrecht


Ja, ik kom bij deze
locatie kijken! »
1 bruidsparen komen langs